Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Einstein szerint a tér el tud...

Einstein szerint a tér el tud görbülni! Hogy lehet ez? Ha egyszer a tér egy végtelen semmi, ami csak arra ad lehetőséget minden anyagnak, hogy benne legyen, és ott vitatkozzanak egymással, de Ő nem szól bele semmibe, csak a helyet biztosítja.

Figyelt kérdés

2017. aug. 3. 15:26
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Azok az "együgyü" fogalmak nem tőlem származnak! mástól olvastam,de ezeket éreztem logikusabbnak! Szerinte a térnek és időnek nem volt eleje s nem lesz vége soha! a végtelenből a végtelenbe tartanak!
2017. aug. 15. 15:36
 32/35 A kérdező kommentje:
Hát nyilván! az vitatkozik /inkább kérdez/ aki fél ismeretekkel rendelkezik! De miért van az,hogy érthetőbbnek.elfogadhatóbbnak tartom azt ahogy Giordano Bruno és Newton vélekedett...
2017. aug. 15. 15:57
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Azért azokat fogadod el inkább, mert igen hiányosak az ismereteid, és nem képezted magad a témában.
2017. aug. 15. 23:08
 34/35 manly ***** válasza:
42%
Maga a tér szerintem se görbül hanem a benne lévő anyageloszlás.Ezt kell érteni a tér görbületén, nem a hely görbül ahol az anyag van.
2021. okt. 27. 13:05
 35/35 manly ***** válasza:
100%
Dávid Gyulának vannak előadásai a témában, youtube-n elérhetők.
2021. okt. 28. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!