Ccaninventor kérdése:
Mit kell érteni a "minden dolgok elmélete"-n? A TOE-n.
Figyelt kérdés
Azonos eredete a kölcsönhatásoknak?2017. júl. 17. 05:45
11/16 anonim válasza:
Tehat te megtalaltad azt az egy hatast, de nem tudodo, h kell Nobel dijra nevezni. Teljesen valoszinu.
12/16 A kérdező kommentje:
Ja! De tényleg!
2017. júl. 20. 10:35
13/16 A kérdező kommentje:
"Mindenki tudja, hogy vannak dolgok amiket lehetetlen megcsinálni, amíg nem jön valaki aki ezt nem tudja és megcsinálja."
Albert Einstein
2017. júl. 20. 12:34
14/16 anonim válasza:
Na jo, hagyjuk.
A dijra amugy nem lehet nevezni. Arra jelolik a palyatarsai, szakmai szervezetek vezetoi, stb.
15/16 A kérdező kommentje:
"Tehát te megtaláltad azt az egy hatást,.."
Sehol nem írtam, hogy én találtam meg! Nem tudod miről van szó de te már tudod, hogy ez nem lehetséges és cinikusan meg is jegyzed azt. Tipikusan az a fajta ember vagy aki azt vallja, hogy ha valami a fizikában fizikusok által nincs leírva az nem is működik! Lenéző a stílusod. De te biztosan így érzed jól magad.
2017. júl. 21. 06:15
16/16 anonim válasza:
hogyan kapna bárki is fizikai nobel-díjat olyasvalamiért amit nem ír le, vagy ha le van írva, nem "a fizikában fizikusok által"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!