Mi volt az ősrobbanás előtt?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 18:10
61/67 anonim válasza:
El lehet képzelni. Sőt sok elképzelés létezik, csak az ellenőrzésre kell még várni.
62/67 anonim válasza:
semmi nem volt tér és idő jó most aszt gondolod hogy a semmiből hogy jött létre minden(anyag)szerintem két unverzum ütközött
63/67 anonim válasza:
na de a két univerzum is lett valamiből.. én a saját agyammal nem tudom felfogni hogy ez az egész hogy keletkezett.. egyszercsak lett? és a lét előtt mi volt? mert ha valaki aztmondja hogy semmi akkor kiröhögöm.. nem tudom elképzelni hogy mi volt a kezdet, de az is lehet hogy soha nem volt kezdet, hanem csak egy véget nem érő folyamat
64/67 anonim válasza:
senki sem tudja rá a választ és szerintem nem is fogja tudni. de láttam egy olyan műsort amibe aszt monták hogy két tektonikus lemez ütközött amin vannak az univerzumok és ebből van több is eszt mondák bár elég hihetetlen
66/67 dellfil válasza:
Mi van "északabbra" az északi sarkpontnál? Vagy ha jobban tetszik mi van "délebbre" a déli sarkpontnál?
Mennyi "ideig" tart az, ha nincs idő? Ha nincs idő, hol van az előtt és hol van az után?
Stb... :DDD
dellfil
67/67 anonim válasza:
Üdv. W. Gábor vagyok!
A multiverzum elképzelés szerint az univerzumok csak kaotikus részecskelevesekből állnak, amiben néha spontán olyan kölcsönhatások történnek, amiből valamien gondolkodó lények fejlődhetnek ki. Az M-elmélet szerint amiket részecskéknek nevezünk, azok azért léteznek, mert a talán végtelen sok dimenziós térben 6 dimenzió úgy tekeredik fel, hogy a kaotikus jelenségek egy 3 térdimenziós+ 1 idődimenziós nézőpontból pár milliárd évig logikus fizikai összefüggéseket eredményeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!