Mi volt az ősrobbanás előtt?
Üdv mindenkinek. Titeket nem foglalkoztat az a téma, hogy mi volt az ősrobbanás előtt? Nyilván volt valami akkor is, amire még van magyarázat is. Arra lennék kíváncsi, hogy ,,meddig tudunk visszamenni" az időben. Tehát tudjuk h mi volt nagyonrégen, de előtte is volt valami. És az a valami hogyan lett? Csak volt egy ,,semmi"? A semmi is valami. : D
Remélem nem voltam túl bonyolult.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
Honnan veszed, hogy volt "előtt"? Amíg nincs téridő, nincs értelme a hol, és mikor kérdéseknek. :D
dellfil
torrentkereso.hu/torrent/curiosity-s01e01-hungarian-pdtv-xvid-lbas-torrent-1208726.html
Bocs, hogy ilyen későn irok, csak windows-t telepítettem :D
Ma a tudomány úgy gondolja, hogy az ősrobbanást két nagy membrán összeütközése okozta, egyetlen ponton.
De erre még nincs bizonyíték.
Viszont lehetséges az is, hogy a robbanás nem egyetlen pontból indult ki, hanem nagyobb területről. Ebben az esetben valamit megőrizhetett az ősrobbanás előtti állapotokról is - és ezt a háttérsugárzás méréséből tudhatjuk meg.
én láttam a discoveryn és elég jól el lett magyarázva :D
szóval ha nem láttad,a lényeg az h eszerint az ősrobbanás előtt a nem nagy semmi volt,hanem egy apró fekete lyuk.ekkor még nem volt se idő,se tér.ezután megtörtént az ősrobbanás ,amit SEMMI nem idézett elő :D csak úgy jött.és az univerzum egyre tágul ,létrejöttek az univerzumok a bolygók,csillagok, stb.
Ha annyira erdekel az a kerdes, akkor tudhatnád, hogy olyanok sem tudnak "AZ ELŐTTI" időről beszelni, akik erre tettek fel az eletüket.
Miből gondolotad, hogy itt bárkitől is választ kaphatsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!