Mi volt az ősrobbanás előtt?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 18:10
51/67 anonim válasza:
Előtte biztos volt valami mert az idő végtelen, ezért kellett lennie előtte valaminek sőt még az előtt is volt valami. De hogy mi? szerintem semmi nem tudom írd be a gugliba az mond valamit és azt el kell hinni még ha nem is igaz :).......
52/67 anonim válasza:
"...mert az idő végtelen..."
Semmi logikus okod nincs feltételezni hogy ez így van. Innét értelmetlen a következtetés.
53/67 anonim válasza:
az idő végtelen ez egyértelmű
miért szerinted volt egy pillanat amikor elkezdődött az idő és majd lesz egy amikor véget ér?
és mi volt előtte és mi lesz utána? mindig lesz valami előtte-utána mert az időnek se vége se eleje nincsen ez így van.
54/67 anonim válasza:
Nézd meg a Youtube-n a Moorgen freeman a féreglyukon át a kezdetek előtt.(nagyon ajánlom)
56/67 anonim válasza:
Ugyan az volt mindig is,mint ami most van.Miért lett volna másképpen?Volt tér,idő,anyag.Csak éppen az anyag másképpen helyezkedett el a térben.Ha valami már 13.7 milliárd éve úgy van,akkor az már előtte is úgy volt.
57/67 anonim válasza:
nem volt se tér, se idő. De lehet hogy két párhuzamos univerzum között féreglyukban van a mi univerzumunk, ezért jött létre.
58/67 anonim válasza:
" az idő végtelen". Szerintem az idő sem végtlelen, elvégre akkor nem lenne ez a negyedik dimenzió. Előfordulhat, hogy az most is tágul, és ezért utazunk az időben is előrefelé.
59/67 anonim válasza:
az ősrobbanás előtt valszeg Chuck Norris hagymás babot evett ringlószilvával, majd lefolytotta 2 liter kecsketejjel
60/67 anonim válasza:
mellesleg a hülyeséget félretéve, szerintem az emberi agy nem tudja felfogni, hogy mi volt az ősrobbanás előtt, szerintem ez egy olyan gondolati határ, amit képtelen átlépni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!