Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi volt az ősrobbanás előtt?

Mi volt az ősrobbanás előtt?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 18:10
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
55%
Mennyi? 42?
2010. máj. 21. 12:07
 32/67 anonim válasza:

szerintem az előtt is valami ősrobbanás lehetett:D

csak azért, mert most minden része távolodik a másiktól az egész világegyetemben, és lassulnak, tehát a gravitációs erő dolgozik. szóval minden újra össze fog állni mégegszer...szerintem :P

14/L

2010. máj. 23. 17:51
 33/67 anonim ***** válasza:
28%
Isten volt előtte.
2010. máj. 24. 21:13
 34/67 A kérdező kommentje:
és mit csinált tök egyedül?
2010. máj. 24. 21:24
 35/67 anonim válasza:
és mit csinált tök egyedül? te jó ég. kérdezd meg Tőle ha ennyire biztosan vágsz rá cinikus válaszokat.
2010. máj. 26. 20:55
 36/67 anonim ***** válasza:

90%

Eltévesztetted a kategóriát. Itt az ilyen válaszok NEM hasznosak.

Itt az igazságra kíváncsiak.

Próbálkozz a vallás témakörben, esetleg a szórakozásnál.

2010. máj. 26. 21:12
 37/67 anonim ***** válasza:

Szerintem azért kérdi az ember h mi volt az ősrobbanás előtt, mert meg van győződve arról h "mindenségünknek" van kezdete ebből adódóan vége is!

Mi van akkor,ha nem vagyunk képesek felfogni azt pl:hogy, nincs eleje sem vége. Mivam akkor ha tsak az ember számára tűnik úgy h van IDŐ,ahoz h,megtudjuk különbőztetni mi történt előbb v. utóbb?

Mi van akkor,ha minden mindig is volt és lesz i.?

Ilyen alapon az ősroBBanást vehetjük a tudat kialakulásának i

2010. jún. 4. 15:23
 38/67 A kérdező kommentje:
az ősrobbanást a tudat kialakulásának? hogy alakult ki tudat, ha még nem volt élőlény?
2010. jún. 4. 19:08
 39/67 anonim ***** válasza:

"ha még nem volt élőlény" -Fogalmazhattam volna másképp i.

Sztem a tudat,nem feltétlenül csak a 'fizikális,biológiai testhez kötött. (PL: kóma) v.az eszméletvesztett emberek sincsennek tudatuknál.

Az ösrobbanás /ha volt ilyen/ minden megteremtője létrehozója lehetett,minden anyagé,és mindennek, aminek a létezését képesek lehetünk felfogni,és még sok mást i.

Azt ne feledjük h az ember az 5 érzékszervén keresztül alakít képet inkább a valóságról. Rengeteg oan dolog létezhet /eneriák,terek,dimenziók.../amelynek ismerete akár 1csapásra megváltoztathatná a nagy BUMM elméletünket.

Ha létezett?valaha a nagy BUMM ami ugye a 'forrása' bármilyen témakörben is felfogható,létező dolognak(legyen az fizikai,v bármilyen)az annyira a kezdet lehetett h, előtte valószínű nem létezett értelmezhető érzékelhető felfogható dolog,anyag semmilyen féle szinten sem. Valószínű h az ember képtelen felfogni az un.első perc előtti'semmi' fogalmát.

Ezért gondoltam h a tudatunk i,a valami témakörében foglal valahol helyet.Azt i pedig az ősrobbanás eredményezte-talán

Ezért i lehetne egy 1jó kérdés az -HA az álltalunk ismert idő tsak a mi 'azaz az emberiség' számunkra létezik,azért h megtudjuk különböztetni életünk történésinek sorrenjét h mi volt pl 5percel ezelőtt -Hát hogyan kérdezhetjük,h mi volt az az esemény előtt amely az időt,a teret,anyagot,sőt még a tudatvilágunkat i 'megteremtette'? én i kérdezem.

De azis lehet h 1oan végtelen stuktúrájú 'VERSUMban' élünk,ahol az 'idő' tsak számunkra létezik, ilyen megfogalmazásban hát az univerzumnak se kezdete se vége,se szélte se hossza -lehet h soha nem i létezett más tsak a 'mindenség versuma'- . Amiben mi a 'végesnek tűnő' életünket éljük /értem ezt a születéstől-halálig/.

És mivel az 'fizikai-biológiai' álltalunk érzékelhető életünknek van hossza, -születés,halál- ezért,ezen agyi berögződések révén tekintjük az uiverzumot i behatároltnak ugye kezdet és a vég.

2010. jún. 5. 14:34
 40/67 anonim válasza:
sör. sör volt előtte, rengeteg ingyen sör.
2010. jún. 13. 00:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!