Egy 4 dimenziós világban a jelenlegi fizikai állandók mellett milyen molekulák alkotnák az élet alapjait?
"egy 4d tóba"
Mondta valaki, hogy ott is működik?
Ugyanúgy, mint hogy egy képkerettel sem merülsz 3d tóba, pedig 2d-ben tökéletesen megfelelő.
Van egy olyan érzésem, hogy trollkodsz. Okos troll, képzett troll - de azért troll. A lényege az, hogy jól összeziláld a dolgokat, sok ember idejét és energiáját lefoglald - és közben NE szülessen eredmény.
@69: alapvetően semmi nem akadályozná meg a modelljeinket, hogy mindent leírjanak, csak az, hogy még nem tartunk ott. Kb, amit te is mondasz. Nem is mondtam, hogy ezen kívül lenne más ok. Én arról beszélek, hogy a tényt, hogy nem írnak le mindent, minden körülmények között, nem célszerű úgy értelmezni, hogy hibásak, mert egy ilyen értelmezés nem veszi figyelembe ezen modellek céljait, és azt, hogy megfelelnek ezeknek a céloknak.
Szerintem érti mindenki, hogy miről van szó, csak máshogy értékeljük ezeket a tényeket. Bár te kissé több mindent fel szerettél volna róni az áltrelnek, meg az SM-nek, mint amennyi valójában felróható :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!