Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A relativitás elmélet iker-par...

A relativitás elmélet iker-paradoxonjában az utazó tesópár számára miért telt el kevesebb idő?

Figyelt kérdés

2016. márc. 17. 12:53
1 2 3
 21/22 Mojjo ***** válasza:

@20: hagyd, feleslegesen pazarlod a saját idődet. A 43%-os kollega máshol is osztja az észt specrel/áltrel témában, lsd itt, a 15-ös hozzászólástól:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__77..

Felesleges fáradozni, hisz meggyőzni úgysem tudod, utánaolvasni meg nem fog, azt hiszem ez ebből a két topicból kiderül egyértelműen...

2016. máj. 5. 16:47
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

Röhejesek vagytok amúgy ,azt sem tudjátok már mi volt a vita tárgya amire reagáltam de marhára okosnak képzeled magad engem nem érdekel hol koptatod a padot ha alapvető nyelvtani problémákat nem tudsz megoldani.

Dávid Gyula az előadásában nem a valóságot magyarázza el hanem szakmai levezetést tart de nem is tehetne mást én nem a ezzel vitatkozom vagy tagadom temarha.

A hiba a te készülékedben van ha nem bírod felfogni hogy kint az űrben nincs ilyen hogy megfordulunk és akkor történik valami a karóránkkal de addig semmi.

Tudod van aki évekig tanulja de nem érti na ez vagy te.

Nem vagy egyedül van aki itt hetekig bizonygatta nekem hogy a fénysebességgel haladó kocsi reflektorából a felkapcsolt fény még fénysebességgel eltávolodik a kocsitól mint elméleti lehetőség. cakk cakk ezen csak mosolyogni lehet :)

2016. máj. 5. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!