Hogyan élhet egy ember 256 évig?
Régen már olvastam róla 1-2 cikket, azonban most újból felkeltette az érdeklődésem, de am. magyar oldal nincsen a googleön, a nevét is bonyolult angol kifejezésekkel szereztem meg, mert nem jutott sok idő után eszembe. Biológiailag hogyan élhetett ennyit? Mert szép kor, az biztos. Azzal ne gyertek, hogy kamu hír, mert a NewYorkTimes-nak nyilatkozott a 70 es években :D Korát a személyiség-azonosságával (is) bizonyította. Ez valami genetikai mutáció? Mert, azt hiszem voltak gyerekei, ők is ennyi ideig élhetnek? És az igaz, hogy genetikailag az ember teste 190 év leélésére képes? Miért nem élünk annyit, mitől halunk meg? Mit takar a "természetes halált halt" kifejezés? Állítólag az agya sem volt valami tompa, 200+ évesen. És nem értem, hogyha (MAGYARUL!) beírom a googleba, hogy a világ legöregebb embere, 116-124-131 éves embereket ad ki, akik már nem is élnek. Tud erre valaki racionális magyarázatot, hogy ez hogyan lehetett?
A csontokbol is meg lehet mondani, hogy hany evig elt egy ember..
Ha meg voltak gyerekei akkor biztos oroklodott. Van olyan, hogy egy-ket generacional nem dominans egy "gen" de nem tunik el " ez a mutacio".. nem hulyek az orvosok meg a kutatok sem, biztos probalkoztak volna mar ezzel, ha igaz lenne..
De, ha igaz, akkor nem csak a genetikanak koszonheti. Ha olyan eletmodot elt volna, mint mi, biztos nem elte volna meg a 256 evet.
Nem tartom kizartnak, hogy ennyi ideig elt volna, de nem lehet elvarni mastol hogy elhigyje... Par ezer evvel ezelot, azt sem hittek el, hogy a fold gombolyu, ma meg mar teljesen termeszetes dolog hogy ezt gondoljuk..
Az ember nem kepes elhinni, azt amit nem "ismer"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!