Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Elgondolkodtál már ezen, hogy...

Elgondolkodtál már ezen, hogy keletkezett a világűr, hogyan élhet az ember? Mennyi esélye van annak, hogy előttünk már más emberek élhettek ezen a bolygón? Akár UFO-k hoztak ide minket?

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 00:07
1 2
 1/13 anonim válasza:
90%
Persze. De megbízható, hiteles válaszokat még nem találtam.
2009. okt. 25. 00:46
 2/13 anonim válasza:
81%

Énis elgondolkoztam már ezen de nem jutottam dűlőre.

Ha valami konkrétumot tudsz hallassz szolj!

2009. okt. 25. 02:50
 3/13 anonim ***** válasza:
65%
Nem elég egymást kérdeznünk és válaszolnunk, kömyveket kell olvasni maguktól a régészektől vagy filozófia, csillagászat, miegymás, akkor lesznek válaszok. Nekem pl. van sok, és sokféle.
2009. okt. 26. 09:22
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Hogyan keletkezett a világűr?..fontosabb kérdés, hogy az energia hogyan keletkezett amiből aztán létre jött az anyag, ami nagy valószinüséggel örök kérdés marad. Hogyan élhet az ember?...evolució és prebiotikus kémia lehet a válasz. Mennyi esélye van annak, hogy előttünk már más emberek élhettek ezen a bolygón?...elég csekély. Viszonylag pontos ismereteink vannak már az első életformákról, az első emeberek fossziliáit pedíg már többé kevésbé ki is ástuk, és kezd már összeállni a negy kirakós játék is. Hogy az UFO-k hoztak volna ide minket?..Ha hiszel a Szcientológiában, akkor mindenképp :D...ámbár lehetséges is, rég letűnt civilizációk feljegyzéseiben, kultúrájukban akadnak erre nyomok is, bár ez attól is függ hogy aki értelmezi ezeket az miben akar hinni :). És végül talán egy ideillő idézet: "Szeretnék valamit mondani. Valamit, amit talán még nem tud, de a K-paxiek képesek voltak felfedezni. Az univerzum tágul, aztán visszazuhan önmagába. Aztán megint tágulni kezd és ez a folyamat örökké tart. Amit nem tud... hogy amikor ismét tágulni fog, minden olyan lesz, mint most. Bármilyen hibát követ el a jelenben, soha nem szabadulhat meg tőle. Minden egyes tévedését újra meg újra át fogja élni. Örökké. Szóval azt tanácsolnám, hogy próbálja meg most jól csinálni, mert nem lesz több alkalma."
2009. okt. 27. 18:51
 5/13 anonim ***** válasza:
Előzőhöz fűzném hozzá, hogy a világegyetem összenergiája 0.
2009. okt. 31. 10:21
 6/13 anonim ***** válasza:
10:21 vagyok, nem én írtam amihez hozzáfűztem, csaka többivel egyetértek. Remélem nem félre érthető,ha igen, bocsi.
2009. okt. 31. 10:22
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez valóban így van kedves 10:21-es kommentező, mert mint tudjuk a gravitáció negatív energia, és az Univerzumban található pozitív energia pontosan egyenlô a gravitáció negatív energiájával. Ami azonban nem ad választ az ősrobbanást megelőző állapotokra. De a kérdés itt nem is az volt, hogy honnan ered az õsrobbanást megelõzõ szingularitást alkotó hipotetikus anyag.
2009. nov. 1. 09:43
 8/13 anonim ***** válasza:

Nemere István: A Relytélyes Elődök. Kis könyvike, kicsit kalandos, kicsit hihetetlen, de nekem az összes tudományos olvasmányaimmal egybevág. És persze ott van Däniken, svájci utazó, kutató, tudós, író, utolsó két könyve különösen jó, de az előzők is. Aki nem hisz neki, annak küldöm ezt:

LEHET, MINDEN LEHET

Lehet, hogy volt itt élet már egyszer máskor…

Lehet, hogy kétszer, lehet, hogy tízszer, százszor…

Vagy talán ismered

ahol a múlt ered,

az időt, és ahol a jövő véget ér?

Lehet, hogy volt élet valamikor máskor…

Lehet, hogy itt, lehet, hogy máshol….

Vagy nem hiszed talán,

hogy morzsika csupán

a Föld, és nem az egész nagy kerek kenyér?

A végtelen múlt, és a végtelen jövő

a végtelen térben lehet, hogy összeér….

Lehet, hogy nem hiszed,

de azért így lehet.

Tudod, a végtelenbe minden belefér.

2009. nov. 2. 10:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Nemerét hagyjuk ki.Ő inkább szkifi iró. : )
2009. nov. 3. 13:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Te kihagyhatod, de szerintem tök jó a fent említett könyvike. A szkifi írók gyakran nagyon közel járnak az igazsághoz amúgy is.
2009. nov. 3. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!