Van olyan tudományos szöveg, ahol a neandervölgyi ember dns-ének százalékos arányáról olvashatunk a különböző népeknél?
mekkora mocskos tahók járnak, minek kommenteltek ha nem tudjátok a választ??
Ugyanerre a kérdésre keresem a választ, de még nem készült ilyen géntérkép! Most rendeltem meg Czeizel Magyarság Genetikáját, ha abból tudok valamit leírom.
És olvastam egy értelmes úriember hozzászólását, miszerint a tudomány nyelve az angol. Nos ezen 5 perce nevetek. Nézz ide te buta:
"Ha egy nyelvet úgy beszélik, miként azt leírják, azt jelenti a nyelv használói írástudók voltak, mert egyszerre változtak a szavak leírva és kiejtve! Ellenben ha egy nép írástudatlan, nem használták írásban a nyelvet csak egy szűk kultúrréteg, idővel a kiejtett szavak eltérnek a leírttól. Minél jobban eltér annál tovább volt a közösség írástudatlan."
Én erre büszke vagyok Te meg tanulj angolul hahahahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!