Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hogy van az energiaitalban A,...

Hogy van az energiaitalban A, E és C vitamin ha nincs benne zsír?

Figyelt kérdés
2015. júl. 8. 13:03
1 2
 11/20 Mojjo ***** válasza:
45%
Nem a folyadék része, oké. De benne van az energiaitalos flakonban? Benne. Akkor rá lehet írni, hogy benne van? Rá :)
2015. júl. 8. 14:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

A hal sem oldódik, mégis a vízben van.

Ezek sem oldódnak fel, de benne vannak.

2015. júl. 8. 18:03
 13/20 A kérdező kommentje:
Akkor ha inni akarsz eszel halat?
2015. júl. 8. 20:13
 14/20 Mojjo ***** válasza:
Ha az a hal nagyon-nagyon kicsi lenne, akkor előfordulna, hogy gond nélkül megisszuk/esszük a vízzel együtt. Ha ez a hal mikroszkopikus lenne és rengeteg lenne abban a vízben, akkor ha meginnánk az egész vitzet, bizony meginnánk az összes benne lévő halat is. Ennyi a történet.
2015. júl. 8. 20:31
 15/20 anonim ***** válasza:

nem feltétlenül kell oldódnia elég csak diszpergálnia

ezt hívják emulziónak

2015. júl. 8. 20:34
 16/20 A kérdező kommentje:
de nincs benne semmi diszpergálószer. azt is kerestem.
2015. júl. 8. 22:06
 17/20 Mojjo ***** válasza:
Én továbbra sem értem a problémádat. Van egy adag folyadék. Beleteszünk A és E vitamint. Benne lesz? Benne. Akkor hogy lehet benne? úgy, hogy beletettük. Komolyan nem értem a problémát... nem csak akkor lesz benne, ha oldott állapotban van, vagy kolloid rendszert képeznek, vagy akármi. Akkor lesz benne, ha beletesszük, aztán onnan, hogy mi történik, ennek a kérdésnek a szempontjából pont tökmindegy.
2015. júl. 8. 22:18
 18/20 anonim ***** válasza:
de amúgy ezt nem úgy kell elképzelni, hogy szórják bele a vitaminokat, hanem pl színezéket és abban van A vitamin is
2015. júl. 9. 00:03
 19/20 Wadmalac ***** válasza:

"de nincs benne semmi diszpergálószer. azt is kerestem."

E1250, propilén-glikol

2015. júl. 9. 09:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Ittál már rostos gyümölcslevet? Abban is ott a rost, ami nem oldódik a vízben.
2015. júl. 9. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!