Mi az a fekelyuk?
Konkretan mibol van es miert es hogyan es mikor es hol. Hogyan keletkezik es hogy pusztul el. Tehat mi is az a fekelyuk.:)
Ha kerhetem, es modotokban all akkor legyszives leirnatok szakszavakkal es zarojelekben megmagyaraznatok azokat? :) Koszonom.
A te modelledben sokminden nem merül fel. És nem is végtelen. Ez olyan, mintha egy valódi fánkra mondanád, hogy végtelen.
Én nem kérhetlek semmire, azt csinálsz amit akarsz, de fogadj el egy két tanácsot ha teheted...
Tegyél le erről a modellről, mert semmire sem jó. Több pontján megcáfoltam, hibás. Amit tapasztalunk, és te feletételezel, nincs összhagban. Találj ki másikat, meghallgatom azt is, de csak mondod a magadét, ez így az úgy, kérdezel párat, és amit reagálok figyelmen kívül hagyod. Neked köszönhetően olyan dologban kezdtem el hinni, amiben eddig nem. Nem szerettem volna. Szükséged lenne arra a hangkártyára, ha meglesz, úgy nézdd majd, hogy meg megálítod, és elképzeled amit mond. Nem célom, hogy megsértselek, remélem nincs is harag, de szeretem kimondani amit gondolok, és szerintem így tiszta. Ha ezt nem teszem, neked is nekem is rossz. Neked azért, mert téves dolgokra következtetsz, és tanulsz meg. Nekem meg azért mert érdemi eszmecsere helyett fölösleges javítgatásokba torkollik a kommunikáció.
Rendben. Nekem is úgy tűnt, hogy időnként elbeszlélünk egymás mellett.
Tehát a fekete lyuk.
Egy kis adalék:
"A fekete lyukaknak még sincs eseményhorizontjuk, tehát a fény képes átjutni rajtuk, állítja a 70 éves Stephen Hawking, a világ egyik legismertebb fizikusa, aki szerint saját 40 évvel ezelőtt megfogalmazott tétele, miszerint a fekete lyukak mindent elnyelnek, még a fényt is, élete legnagyobb tévedésének bizonyult."
Lehet vitázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!