Be tudom bizonyítani, hogy lehet a fénytől gyorsabban haladni. Kinek, vagy hol mondjam ezt el?
Nem itt gyakori kérdéseken szeretném, hanem valami olyannak, aki ezzel foglalkozik. De kinek?
(Nem térhajlítással, féreglyukkal, stb...)
Nekem nyugodtan elmondhatod. Megbízhatsz bennem.
Én nem akarok osztozni a Nobel-díjadon, és kinevetni sem foglak. (Előbbire meg is esküszöm!)
De kíváncsivá tettél: részese lehetek A NAGY PILLANATNAK?
Ahogy írtam, nem gyakori kérdéseken, úgyhogy ne haragudjatok, de privátban se szeretném leírni senkinek.
Írjak emailt valami tudósnak? :D Úgy se olvassák el...
Nos, mivel ezzel Q sok, igen jól képzett tudós próbálkozott eredménytelenül, eléggé alacsonynak érzem az esélyét, hogy neked sikerült.
Nagy valószínűséggel olyan szintű fizikai tévedés a végkövetkeztetésed alapja, aminek felismeréséhez nem kell Nobel-díjas tudós, jó fizikus meg van itt az oldalon is sok.
Ha tévedtél, nem kell rögtön a legmagasabb szinten beégetni magad.
Nyugodtan kezdd itt, mert itt jó eséllyel nem kiröhögnek, hanem elmagyarázzák, hol tévedtél.
Ne mindegy, később leírom, vagyis csinálok egy rajzot amivel könnyebben elmagyarázhatom.
Annyira nem fontos, még ha igazam is van, mert nem tartom valószínűnek, hogy egy ilyen egyszerű dolog nekem jutott először az eszembe...
A lényeg, hogy ennek a tárgynak minden része egymáshoz kapcsolódik ezért a vége is pontosan úgy fog mozogni, ahogy az eleje, így össze adódik a sebesség. Ha a nyelét össze zárjuk a fénysebesség töredékével, akkor ahol a piros korong van, ott gyorsabban fog mozogni, mint a fény. Minél több szakaszból áll az alkatrész, annál kisebb sebességgel kell összenyomni, hogy elérjük a fénysebességet.
Persze ez csak elméletileg működik, kivitelezni most még lehetetlen.
Mit gondoltok erről?
Ez a hozzászóló telibe talált "Nagy valószínűséggel olyan szintű fizikai tévedés a végkövetkeztetésed alapja, aminek felismeréséhez nem kell Nobel-díjas tudós,"
Attól hogy bármilyen sebességáttételt készítesz még a kimeneti oldalán sem fogja megközelíteni a fénysebességet mert végtelen nagy gravitációs ellenállásba fog ütközni és ez visszahat az összenyomó karra ,vagyis ha letörik a kezed sem tudod x nél gyorsabban összenyomni , még akkor sem ha az áttétel kiszámítása alapján x hez a kimeneten 2 szeres fénysebesség tartozik vagy ha elméletileg fénysebességgel össze tudod nyomni ,akkor sem keletkezik a kimeneten ennél nagyobb sebesség mert végtelen ellenállásba ütközik amit csak végtelen energiával tudnál átlépni olyan meg nincs .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!