Mekkora lehet a világegyetem?
Figyelt kérdés
Van elképzelésetek mekkora lehet az univerzum? Vannak akik azt mondják tágul. Oké, de hová? Egyáltalán miben van benne a világegyetem? Annyira felfoghatatlanok ezek a dolgok. Vannak akik meg azt mondják, hogy végtelen. De ilyen szerintem nincs. Mindennek egyszer vége van!2014. ápr. 9. 21:02
31/35 anonim válasza:
300.000 km/s ,sztem elírtad kicsit
32/35 Petruska1020 válasza:
Mivel az ember 3dimnzióban tud gondolkodni ami a térbeliséget jelenti, így nem tudod elképzelni mi lehet a téren kívül. tehát ha vége van a világ űrnek, akkor a körül is lennie kéne valaminek. Ha az ember olyan dolgokra nem tud értelmes magyarázatot adni, mint pl a paranormális jelenségek isteni jelenések és a többi, ami jelen van az életünkben az orrunk a szemünk előtt viszont az eredetét mégsem tudjuk. tehát, ha mondjuk te nem vagy gyógyszerész vagy orvos, akkor nem tudod azt sem elképzelni, hogy különböző anyagok hogyan hatnak a testedre szervezetedre. hogy mi mire és hogyan reagál és hogy miért. Felszínesen persze el lehet magyarázni, de megérteni úgy ahogyan az valójában működik nem fogod tudni, mert ha képes lenne rá az emberi agy akkor minden betegséget tudna gyógyítani, mint rák aids stb. több száz sőt ezer éve volt az emberiségnem kitapasztalni de anatómiailag nem képes rá. ezért mondják, hogy nem élnél túl egy Istennel való találkozást sem, mert az olyan hatalmas információ lenne ammit nem tudnál elviselni és a fejed egyszerűen szétrobbanna szörnyű kínok között. szóval, ha lenne ami megmagyarázná a végtelen végét és ki tudná fejezni, az is olyan információ lenne amit nem is fognál fel. Más élőlények valószínűleg tudják, mivel ők gondolkodás helyett ösztön lények így közelebbi kapcsolatban állnak a természettel.
33/35 A kérdező kommentje:
Utolsónak nagyon köszönöm!
2014. máj. 8. 00:03
34/35 anonim válasza:
Utsó, ez egy kasza elmélet. Am a rákra már egy csomóan találtak gyógymódot, csak azokat lecsukták, mert ,,Akkor mi lenne a gyógyszeriparral?!", ez főleg amerikában.
Mogyi
35/35 Petruska1020 válasza:
valóban feltalálták a rák gyógymódját, de nem azért nem adták közre mert gyógyszeripar, hanem, azért mert a rák manapság népbetegség. Mivel fent kell tartani az egyensúlyt a túlszaporodás ellen ezért hagyják hagy pusztítson. régen ilyen volt a pestis a kolera az aids is. mióta nem számít népbetegségnek azóta már van rájuk gyógymód... érdekes ez is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!