Mekkora lehet a világegyetem?
Figyelt kérdés
Van elképzelésetek mekkora lehet az univerzum? Vannak akik azt mondják tágul. Oké, de hová? Egyáltalán miben van benne a világegyetem? Annyira felfoghatatlanok ezek a dolgok. Vannak akik meg azt mondják, hogy végtelen. De ilyen szerintem nincs. Mindennek egyszer vége van!2014. ápr. 9. 21:02
11/35 A kérdező kommentje:
Majd a következő életemben, vagy azután:D
2014. ápr. 9. 21:30
12/35 anonim válasza:
"4-es, valami hasonlót mondott volna egy középkori ember a Holdutazásra, de még kétszáz éve is képesek voltak hasonlóan gyermeteg módon gondolkodni erről. ;)
A kiterjedés nélküli pont korrekt válasz, tényleg nem mindegy, hogy belülről nézve, vagy kívülről nézve. :)"
Ha gyermeteg a gondolkodásom akkor magyarázd már el érthetően!
13/35 anonim válasza:
Egyesek szerint végtelen, de ez baromság, mert ez egy paradoxon lenne. Nem lehet megmondani, csak majd... Sőt, szerintem sosem fogjuk megtudni. Úgy kell elképzelni, mint egy k**va nagy bolygó, amin belül vagyunk. Szerintem az érdekes még, hogy vannak ugye más galaxisok, azokon belül más bolygók, ahol szerintem van élet. Nekem a Feketelyukat nehéz még felfogni. Mi az már, hogy amit beszippant az eltűnik!? Hová kerűl? Szerintem ezek érdekes dolgok. Szerintetek télleg létezik Féregjárat ami lehetővé teszi az időutazást?
14/35 anonim válasza:
rétegesen fedi egy tér a másikat gondolom én és ez így megy a nem tudom meddig
15/35 anonim válasza:
Kozmosz - Történetek a világegyetemről
NatGeo vasárnap este 10-kor.
Négy rész már lement de biztos be lehet pótolni.
Az eredetit nem ajánlanám mert azóta mégiscsak eltelt vagy 30 év.
16/35 A kérdező kommentje:
Ez az egész űrkutatás felfoghatatlan. A távolságok, a mértékek, a méretek. Féreglyukak, feketelyukak. Amiben biztos vagyok, hogy van még élet valahol.
2014. ápr. 9. 21:34
17/35 anonim válasza:
az időutazás egy elég érdekes dolog de a fekete lyukak azok egy másik univerzumba szállítják a beszipantott cuccaikat mert a fekete lyuk egy lefolyó szerűség
18/35 anonim válasza:
Jelentem a 7-es kezdi érteni!Egymásba fordulnak a dimenziók által és így lesz a végtelenből ismét kerek!A tér az idő...
19/35 A kérdező kommentje:
De a dimenzióknak is el kell helyezkedniük valahol! Azokon kívül mi lehet?
2014. ápr. 9. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!