Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mekkora lehet a világegyetem?

Mekkora lehet a világegyetem?

Figyelt kérdés
Van elképzelésetek mekkora lehet az univerzum? Vannak akik azt mondják tágul. Oké, de hová? Egyáltalán miben van benne a világegyetem? Annyira felfoghatatlanok ezek a dolgok. Vannak akik meg azt mondják, hogy végtelen. De ilyen szerintem nincs. Mindennek egyszer vége van!

2014. ápr. 9. 21:02
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Majd a következő életemben, vagy azután:D
2014. ápr. 9. 21:30
 12/35 anonim ***** válasza:

"4-es, valami hasonlót mondott volna egy középkori ember a Holdutazásra, de még kétszáz éve is képesek voltak hasonlóan gyermeteg módon gondolkodni erről. ;)

A kiterjedés nélküli pont korrekt válasz, tényleg nem mindegy, hogy belülről nézve, vagy kívülről nézve. :)"

Ha gyermeteg a gondolkodásom akkor magyarázd már el érthetően!

2014. ápr. 9. 21:30
 13/35 anonim ***** válasza:
Egyesek szerint végtelen, de ez baromság, mert ez egy paradoxon lenne. Nem lehet megmondani, csak majd... Sőt, szerintem sosem fogjuk megtudni. Úgy kell elképzelni, mint egy k**va nagy bolygó, amin belül vagyunk. Szerintem az érdekes még, hogy vannak ugye más galaxisok, azokon belül más bolygók, ahol szerintem van élet. Nekem a Feketelyukat nehéz még felfogni. Mi az már, hogy amit beszippant az eltűnik!? Hová kerűl? Szerintem ezek érdekes dolgok. Szerintetek télleg létezik Féregjárat ami lehetővé teszi az időutazást?
2014. ápr. 9. 21:31
 14/35 anonim ***** válasza:
rétegesen fedi egy tér a másikat gondolom én és ez így megy a nem tudom meddig
2014. ápr. 9. 21:33
 15/35 anonim válasza:

Kozmosz - Történetek a világegyetemről

NatGeo vasárnap este 10-kor.

Négy rész már lement de biztos be lehet pótolni.

Az eredetit nem ajánlanám mert azóta mégiscsak eltelt vagy 30 év.

2014. ápr. 9. 21:33
 16/35 A kérdező kommentje:
Ez az egész űrkutatás felfoghatatlan. A távolságok, a mértékek, a méretek. Féreglyukak, feketelyukak. Amiben biztos vagyok, hogy van még élet valahol.
2014. ápr. 9. 21:34
 17/35 anonim ***** válasza:
0%
az időutazás egy elég érdekes dolog de a fekete lyukak azok egy másik univerzumba szállítják a beszipantott cuccaikat mert a fekete lyuk egy lefolyó szerűség
2014. ápr. 9. 21:35
 18/35 anonim ***** válasza:
Jelentem a 7-es kezdi érteni!Egymásba fordulnak a dimenziók által és így lesz a végtelenből ismét kerek!A tér az idő...
2014. ápr. 9. 21:36
 19/35 A kérdező kommentje:
De a dimenzióknak is el kell helyezkedniük valahol! Azokon kívül mi lehet?
2014. ápr. 9. 21:38
 20/35 anonim ***** válasza:
#14-s vok. Köszi 17-s!
2014. ápr. 9. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!