Látom, borzasztóan szíven ütött, hogy rávilágítottam, megfelelő matematikai-fizikai alapozás nélkül nem célszerű ilyen témakörben túl sokat okoskodni a szájaddal, mert úgy jársz mint most, és hülyét csinálsz magadból :). Szerintem túl sokat töprengtél ezen, és beleszédültél ,ahogy a videóban is elhangzott az általad említett timestampnél.
Ezek az sorozatok _ismeretterjesztőek_, kereskedelmi tévében mennek, és mint olyanok, szenzációhajhászok. Ha egy kozmológiai témájú filmben nem ilyenekkel dobálóznának, hogy féregjárat, meg multiverzumok, meg fekete lyukakban létező egész univerzumok, hanem mondjuk [link] , akkor a kutya sem nézné. Maradjunk annyiban, hogy néhány, egyébként igen okos elméleti fizikus szokott mondani vadakat ilyen témakörben, mert a matekból kijöhet az, amit állítanak, jelenlegi tudásunk szerint. De olyat senki nem szokott mondani, hogy ez már pedig így van, hanem hogy egy elmélet a sok közül, és nem is a legelfogadottabb. A tévében meg hogy adják ezt át, az már más kérdés, nézz meg egy híradót, és érteni fogod, mire gondolok... Morgan Freeman meg jó színész, de ne legyen már érv az ilyen állítások mellett :).
Azért aki Natgeoból szerezte az ilyen irányú műveltségét, talán ne olyan stílusban írogasson, mintha mindenki hülye lenne, csak ő helikopter.
"Ha a világegyetem végtelen. Akkor minden van benne"
És honnan veszed, hogy végtelen? Nem az. a kommunizmusban csak azért tanultad úgy, hogy vételen, mert Sztálinnak nem tetszett a nagy bumm elmélet, meg amúgy is, már Engels is megmondta, hogy végtelen. De úgy 20 éve volt egy rendszerváltás, nem ártott volna lépést tartani.
Kérlek, ha nem elég, hogy kicsit büntetnek le. AKkor lebüntethetlek nagyon is. Te kérted.. :)
Valamiért most egy olyan ember ugrott be akinek mindene megvan. Egzisztencia pénz, a nő aki a legjobban tetszik, barátok. És mégse boldog. Üres, nem értékeli. Megtanult élni de mégse... Rólad jutott ez eszembe. Remélem érted miért. AZ tudja igazán értékelni az életet aki már járt a pokolban...
Ja bocs ez nem matek. Csak hangosan gondolkodtam. Húztam is bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!