Sajnos a sötétségnek azon a szintjén állsz, ami nem teszi lehetővé az érdemi vitát. Ez azért van, mert alapfogalmakat nem értesz, és nem is vagy képes megérteni. Jelen esetben arról van szó, hogy a fekete lyukra van egy definíció, a definíció pedig olyan dolog, amiről nem kell tovább magyarázni, hogy mi az, mert maga a definíció mondja meg, hogy mi az. Ez az, amit neked meg kéne értened, de nem fogod.
A fekete lyuk definíciója: olyan objektum, amelynek a felszínén a szökési sebesség eléri vagy meghaladja a fénysebességet. Pont. Tehát arra a kérdésre, amit feltettél, hogy "Mi az a fekete lyuk", nem lehet pontosabb vagy kielégítőbb választ adni. Mint ahogy ha megkérdeznéd, hogy "mi az a rombusz", arra se lehetne se többet, se kevesebbet válaszolni annál, hogy "olyan négyszög, aminek minden oldala egyenlő".
Te igazából nem azt akartad kérdezni, hogy "pontosan mi az a fekete lyuk", hanem azt, hogy "milyen a fekete lyuk, mi van benne stb."
De akkor így kellett volna feltenned a kérdést, és nem azokat anyázni, akik helyreteszik a hülyeségedet.
PONTOSAN mi az a fekete lyuk? Be copyztam neked a kérdést. Itt az illető nem a definiciójára kiváncsi hanem arra, hogy pontosan mi az. Erre pedig a tudomány mai állása szerint nem tudjuk a választ. Szerintem meg te vagy a sötét. Illetve egy művelt ember vagy, szűk tudattal. AZ a legroszabb csak szólok.
Amúgy én itt nem kérdeztem semmit, csak kijelentettem, hogy nem tudjuk pontosan mi is az a fekete lyuk. Te simán csak kötekedsz meg okoskodsz.
"Itt az illető nem a definiciójára kiváncsi hanem arra, hogy pontosan mi az."
Akkor most kapaszkodj meg:
A definíció PONTOSAN azt mondja meg, hogy valami micsoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!