Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Honnan lett a világegyetem?

Honnan lett a világegyetem?

Figyelt kérdés
Tehát jó, lett valamiből, de az a valami honnan lett a semmiből? És a semmi hol volt, amikor még semmi sem volt? Bár egy kicsit furcsák ezek a kérdések, engem mégis foglalkoztatnak már vagy egy fél éve...
2009. okt. 17. 22:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
miért írtok butaságokat? eleve az egész csak egy elmélet. tehát ne írjatok kétséges dolgokat mintha azok tutik lennének. ha meg volt ősrobbanás,akkor mivel elvileg erők szabadultak fel azoknak meg van elvileg vektoruk így elvileg meg kéne tudni határozni a pontos helyet is.
2009. okt. 20. 18:45
 12/13 anonim ***** válasza:
10 18 18:45 vok bocs a tér-ért.Azt elszurtam.
2009. okt. 21. 20:18
 13/13 anonim ***** válasza:

"akkor mivel elvileg erők szabadultak fel azoknak meg van elvileg vektoruk így elvileg meg kéne tudni határozni a pontos helyet is"

Ezt, hogy "erők szabadultak fel", melyik ujjadból szoptad?

2009. okt. 22. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!