Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A laminin valóban kereszt alakú?

A laminin valóban kereszt alakú?

Figyelt kérdés

Ki lehet ezt így jelenteni?

A tudósok miért nem nyilatkoznak erről a hitről?

2013. júl. 3. 10:25
1 2 3 4
 21/36 2xSü ***** válasza:

> akkor miért nem teszi ezt valaki szóvá.hogy gyerekek!butaságot beszéltek

Nem ezekkel a szavakkal, de megtettem. Lásd: #3-as válaszomat. :-)

Az emberek nagyon sokszor beszélnek butaságokat. Még a papok és az atomfizikusok is. Sőt te is, meg én is. Ez már csak ilyen. Néha nem teljesek az ismereteink és néha még nem is tudjuk, hogy nem teljesek. Nem lehet minden kimondott, leírt szóhoz egy tudósokból álló csapatot állítani, hogy megvizsgálja, hogy megfelel-e a jelenlegi tudományos képünknek.

Van, aki szerint Laminin bizonyítja Isten létezését. Van, aki szerint a mágneses karkötő meggyógyítja a rákot. Van, aki szerint sosem voltunk a Holdon. Van, aki szerint a mikrohullámú sütőben készült ételek betegséget okoznak. Van aki szerint a tej, tojás, hús, akármi egészséges, és van aki szerint nem az. Vannak akik szerint tényleg 6000 éve keletkezett a világ. Van, aki szerint meg jóval régebben, mint ahogy ma tudjuk. Van, aki szerint a majmoktól származunk, van aki szerint az UFO-któl, van aki szerint Jehovától, van aki szerint Shivától, van aki szerint Allahtól, van aki szerint az atlantisziaktól, akik meg a lemuriaktól származnak.

Meg vannak tudósok, akik elfogulatlanul próbálják megvizsgálni a világ dolgait, megkeresni az összefüggéseket, publikálják és alkalmazzák az eredményeket, hogy valamiféle objektív módszerrel úgy ismerjék meg a világot, hogy nincs prekoncepciójuk. Persze ez sem megy tökéletesen. Mindenki eldönthetni, hogy miben és kinek hisz, és mindenki nyugodtan leírhatja, hogy miben hisz, miért, persze egészen addig, amíg nem azzal a céllal teszi, hogy másoktól pénzt, vagy pénzre le nem fordítható dolgokat csaljon ki.

Ha valaki szerint a Laminin 111 bizonyíték Isten létezésére, hát legyen. Nincs ezzel semmi gond. Persze akkor hozzáteszem, hogy van a „bizonyíték” szónak hétköznapi, meg tudományos értelemben vett jelentése, ami között különbség van, tehát ne várja el, hogy a tudomány is bizonyítéknak tekintse azt, amit ő személyesen igen.

2013. júl. 3. 19:05
 22/36 2xSü ***** válasza:
Amúgy nyugodtan írhatod a mondatokat egy válaszba. Nem kell minden mondat után megnyomni a „Válasz elküldése” gombot. ;-)
2013. júl. 3. 19:06
 23/36 A kérdező kommentje:

Na, jó.de azt sem tudom, hogy te ki vagy.egy személyiségnek kéne felszólalni

pld egy elismert tudós.

én azt nem értem, hogy az ateisták eddig számtalan keresztény állításról próbálták bebizonyítani, hogy az nem úgy van.akkor most miért nem próbálkoznak?mi ez a nagy csönd?nagy horderejű kérdésről van szó, mert ezeket a videókat terjesztik.

2013. júl. 3. 19:11
 24/36 A kérdező kommentje:

egyébként pszichológia:

[link]

2013. júl. 3. 19:12
 25/36 A kérdező kommentje:
ne haragudj, hogy letegeztelek!
2013. júl. 3. 19:18
 26/36 A kérdező kommentje:
*ne haragudjon, hogy...
2013. júl. 3. 19:21
 27/36 anonim ***** válasza:
Ez nem forum, vagy chat szoba... mindenesetre az, hogy a laminin kereszt alakú semmi köze nincs a hithez vagy az Istenhez, a vallásosak hajalmosak belelátni minden hülyeséget a dolgokba, illetve nem csak, hogy hajlamosak, de próbálnak is belelátni.... sok értelme nincsen. -.-
2013. júl. 3. 19:27
 28/36 A kérdező kommentje:

köze van!

nekem mindig azt tanították, hogy a tudomány bizonyítja a Bibliában leírt állításokat.hallgassa meg az előadást!(amit belinkeltem). tehát az biztos, hogy köze lehet.az egy másik kérdés, hogy ebben az esetben nem igaz.

???

2013. júl. 3. 19:35
 29/36 anonim ***** válasza:
nem, nincs köze :D
2013. júl. 3. 19:52
 30/36 A kérdező kommentje:

de,van.:D

tapasztalatból is mondom

ezt hagyjuk abba!

2013. júl. 3. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!