Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi a véleményetek Dr. Eben...

Mi a véleményetek Dr. Eben Alexander "túlvilági" élményeiről? Szerintetek pusztán csak hallucinációk vagy valóban a túlvilágon járt a neves idegsebész?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a könyvéről (A mennyország létezik!)?
2013. júl. 2. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a munkásságát, de keress egy hozzáértő embert, egy aneszteziológust, saját felelősségedre tol beléd némi ketamint (az altatáshoz használt dózisnál többet), aztán megtapasztalhatod az általad említett személy "utazásait".
2013. júl. 2. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:

"pusztán csak hallucinációk"

Igen, pontosan.

De van esze is a fickónak, hiszen most híres. A munkájával ezt sajnos nem tudta elérni.

2013. júl. 3. 06:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Szkeptikus vagyok ezzel a dologgal szemben. Nem kizárt, hogy igazat beszél, és az sem kizárt, hogy van valóságalapja annak, amiről beszél (bár nem valószínű). Személy szerint úgy érzem, hogy leginkább szenzációhajhászásról és pénzcsinálásról van szó.
2013. júl. 3. 13:48
 4/6 A kérdező kommentje:
De az is nagyon furcsa, hogy túlélte és, hogy maradandó agykárosodás nélkül megúszta az esetet!
2013. júl. 3. 15:27
 5/6 anonim válasza:

Én szkeptikus vagyok de nyitott.

Az a baj, hogy sokan képesek ezt bizonyítéknak elfogadni minden szkepticizmus nélkül, azért mert tetszik nekik a benne leírtak.

Én is örülnék ha igaz lenne de ettől még nem lesz igaz.

Mintha azt olvastam volna valahol, hogy Eben Alexander ezen a területen fogja folytatni a kutatásait.

Kíváncsian várom a fejleményeket! :)

2013. júl. 3. 19:08
 6/6 anonim ***** válasza:

"maradandó agykárosodás nélkül"

Az agy még idős korban is bámulatosan képes újraszervezni magát. Még 70%-os károsodás után (tehát 30%-ról) is képes visszaépíteni magát 80%-ra.

Neki nyilván kisebb volt a károsodás és fiatalabb - ezért gyorsabb a javulás.

2013. júl. 3. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!