Földrengés volt az előbb ,Érezte valaki?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 00:29
82/95 anonim válasza:
Én előszór azt hittem hogy rosszul vagyok és be is vettem vérnyomás gyógyszert. Nagyon beszartam mert azt hittem valami bajom van de akkor csak földrengés volt...
83/95 anonim válasza:
Úristen!!! Hazajött a férje???!!!!!
84/95 anonim válasza:
Itt vagyok a keletibe,eskü mozog alattam a vonat,lehet még mindig földrengés van?
85/95 anonim válasza:
Mi most átaludtukaz egészet. ~3éves lányom, 1hós fiam~.múltkor éreztük mi is kispesten,nagyon durva volt, a lányom láthatóan menekült a lakásból akkor. es utána 2percre rá láttuk remegni a lámpát.
86/95 anonim válasza:
Én nekem itt Kecskeméten mondta kolleganőm reggel mikor bejött hogy volt földrengés. Én Semmit nem éreztem de ő modnta hogy remegtek a csillárok...
87/95 anonim válasza:
Ez Cthulhu volt! Épp most kel föl sok álmából! X)
88/95 anonim válasza:
Nálunk Budapesten elég rendesen megremegett minden! Épp neteztem hajnalban, az ágyamban, erre el kezdett ide-oda dülöngélni az ágyam, a szekrény rázkódott és a csillár ide-oda himbálódott. Ez pláne nem szerencsés dolog egy panel ötödik emeletén, mert az ablakon ugye nem érdemes kiszökni, mire pedig leérsz, addigra rád dől, az egész 30-40 éves házgyári sz*r. Az én agyamon minden estre komolyan átfutott, hogy; "basszus, ne hogy már pont földrengésben haljak meg." XD
89/95 anonim válasza:
pedig a panelok egyik jó tulajdonsága, sok rossz mellett persze, hogy földrengés biztosak.
90/95 anonim válasza:
aKKOR ÉN MIT MONDJAK?PANEL 9.EMELET bocsi a caps lock miatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!