Földrengés volt az előbb ,Érezte valaki?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 00:29
21/95 anonim válasza:
Azt hittem csak képzelődök :D, akkor nem csak én éreztem :D? Amúgy pesti vagyok.
22/95 anonim válasza:
Én Pesttől keletre vagyok 30 km-re. Nagyon nagy volt, tényleg...
24/95 anonim válasza:
Talán megoldódott ez a probléma: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__bio-eletmod__4171028..
25/95 anonim válasza:
Most nem csak trollkodsz? :O Mert én komolyan éreztem valamit. Azt, hogy mozog a ház. De mivel nem borult semmi, ezért nem tulajdonítottam neki jelentőséget...
26/95 anonim válasza:
Hogy lehet nálunk rengés? A válasz egy mozaikszó: HAARP.
28/95 anonim válasza:
Én csak pár másodpercig éreztem, nem volt olyan durva, de nem hittem, hogy tényleg földrengés volt.
29/95 A kérdező kommentje:
Szerinted trollkodok? Előfordult már párszor életemben, hogy éreztem kisebb rengéseket, de az előbb kajak mozgott az asztal is egy kicsit :D.
2013. ápr. 23. 00:36
30/95 anonim válasza:
Komolyan volt földrengés!! Én Bp-től 70 km-re vagyok, itt is volt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!