Földrengés volt az előbb ,Érezte valaki?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 00:29
51/95 anonim válasza:
hát, kivédtünk megint egy világ végét. jöhet a következő :D
52/95 anonim válasza:
Azóta nem volt semmi, de még mindig szédülök. :O
53/95 anonim válasza:
Omg, tehát nem képzelődtem. Nálunk is megmozdult a ház, de azt hittem, csak a szél, de aztán egy perccel utána megláttam a kérdést, és beszartam. :s
Pest
54/95 anonim válasza:
Ja, ráadásul pont akkor, mikor kábelt fektettem.
56/95 A kérdező kommentje:
#54: Akkor legalább a szart is kirázta belőled :D.
2013. ápr. 23. 00:45
57/95 anonim válasza:
Afrikában a hóesésből nem hoztak ki ennyit :D
58/95 anonim válasza:
"Éjjel fél 1 környékén több helyről is beszámoltak arról a közösségi oldalakon, hogy földrengést érezhettek. Ha Ön is érezte, esetleg van beszámolója, írja meg nekünk.
A foldrenges.hu legfrissebb információi szerint 5-ös magnitúdójú rengés rázta meg hazánkat 22:28 UTC-kor, azaz helyi idő szerint éjjel fél egy előtt 2 perccel. A rezgés epicentruma Tiszasastól keletre, mintegy 6 km-es mélységben volt."
60/95 anonim válasza:
Debrecenben is rengett, vajon az alacsony növésűek is érezték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!