A Spektrum a konteósok nem hivatalos ismeretterjesztő csatornája?
ma már ezek (majdhogynem) tények
nagyon sok bizonyíték van fent neten
sok dokumentumfilm stb.
A Spektrum reklámfelületet ad el. A reklámfelület legfőbb minőségi tényezője a pozícionálás, amikor a legnagyobb a "találati arány", vagyis ott ül a Spektrum előtt a reklámok célközönsége.
A konteós célközönség nagyon hálás dolog, nem is részletezném, hogy miért.
Arra a kis időre, amíg a műsor tartott, igen. Egyébként pedig nem. Egyszer a torinói lepelről adtak le egy műsort, majd nem sokkal később (talán már aznap?) ugyanebben a témában adtak le egy másikat, amely teljesen más végkövetkeztetést vont le az ügyben.
A Spektrum nem ideologizál, összegyűjti az általa érdekesnek vélt műsorokat, és leadja. Talán ez az egyetlen ismeretterjesztő csatorna, amelyik ezt a szemléletet követi. Máshol sokkal sematikusabb és tudatosabb a műsorstruktúra.
Ui.: Ahhoz én is csatlakozom, hogy nézhetetlenné vált. Épp tegnap éjjel néztem a Rettegett harcosokat (na nem a kihozott eredményért, az csak bohóckodás, nem lehet valóban számokkal mérni, ahogyan azt ők teszik, hanem csupán mert érdekesnek találom a fegyverek erejének bemutatását - bár az sem maradéktalanul realisztikus, mert a "disznó" valójában csak egy kibelezett, süldő malac, ami korántsem akkora ellenállású, mint az emberi test, a ballisztikus zselének meg nem hiszek, mert egyszer kézzel tépték szét, azaz biztosan nem úgy viselkedik, mint a hússzövet, ám ennek ellenére mégis érdekes, de mindegy is, most nem ez a téma:), viszont hogy 40 perc alatt 5 darab (számoltam!) reklám volt, az gyalázatos. Nem hittem el, amit látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!