Végtére is mi a hivatalos álláspont a hetes számú WTC épületről?
úgy tudom az, hogy a leeső égő darabok. bár addig sosem dőlt össze épület (felhőkarcoló) tűztől, sok eset volt, ahol nem 2-3, hanem 10 szinten égett a torony, és semmi. Azóta sem. Főleg irányított robbantás-szerű dőléssel.
100%, hogy felrobbantották.
megjegyzem, a másik kettő is pancake-effekttel dőlt össze, nem úgy mintha letörne vagy valami. gyakorlatilag szabadeséssel dőltek össze. Nem mellesleg direkt úgy volt tervezve (főépítész is nyilatkozta) hogy akár több 747-es becsapódást is kiálljon összedőlés nélkül.
Nincs hivatalos álláspont. A 911 Commission által kiadott hivatalos jelentésben (könyvben) egész egyszerűen nem szerepel róla semmi.
Belinkeltem volna neked egy videót erről, de ez fogadott:
"911 Commission Member Doesn..."
Ez a videó már nem érhető el, mert a kapcsolódó YouTube-fiókot megszüntettük harmadik felek ismétlődő szerzői jogi értesítései miatt; a panaszosok közé tartozik például: <br />
Learn Our History
United States Department of Homeland Security
Viacom International Inc
Sajnáljuk.
Kiemelném az United States Department of Homeland Security-t. Nem nevetséges, hogy ennyire takargatják az igazságot? Csak ennyire lóg ki a lóláb...
De ha jól emlékszem a Loose Change Final Cut változatában feltesznek ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket is a bizottság tagjának vagy vezetőjének már nem emlékszem.
Hivatalos álláspont szerint az elharapózó tűz miatt dőlt össze.
Ez az első magas épület, ami tűz miatt dőlt össze. Korábban írták, hogy felhőkarcolók nem dőlnek össze pusztán a tűztől. De eddig nem is volt arra példa, hogy egy felhőkarcoló fél napon át tíz emeletében folyamatosan lángoljon.
A tüzet az ikertornyokból kihulló törmelékek hozták magukkal. A többi szomszédos épület is ugyanúgy súlyos károkat szenvedett, például a Fitermann Hall a szomszédos torony összedőlésétől már helyrehozhatatlan károkat szenvedett.
ma 13:33
Nekem is az a véleményem, hogy nyakig bűnös George W. Bush és Dick Cheney az embermészárlásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!