Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Végtére is mi a hivatalos...

Végtére is mi a hivatalos álláspont a hetes számú WTC épületről?

2012. febr. 28. 21:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%
Amerika tele van hazugságokkal és ellentmondásokkal!!!!!!!!!!!
2012. márc. 1. 08:17
 22/33 anonim ***** válasza:
74%

Én anno olyat olvastam, hogy egy súlyos szerkezeti elem az ikertornyok valamelyikéből rázuhant az épületre, ezért az instabillá vált, és le kellett bontani. Ez eddig teljesen hihető, a gond ott van, hogy miért rakták az egész épület maradványait hajókra, és küldték el a távolkeletre?

A WTC ikertornyainak pedig nem szabadott volna úgy összeomlania, mint egy robbantással lebontott épületek.

2012. márc. 1. 15:23
 23/33 anonim ***** válasza:
34%

Bitch please!

A torony azért dőlt össze, mert a hőtágulás hatására MEGNYÚLT és nem megolvadt acél tartóelemek addig feszültek (igen feszültek, mert acél hajlékony, nem, mint a vasbeton), ameddig ki nem robbantak gyakorlatilag az épületből szó szerint. Próbáld ki, hogy lazán fogsz az egyik kezedben egy vonalzót, a másik kezeddel pedig elkezded feszíteni, előbb utóbb ki fog pattanni a másik kezedből, vagy, ha erősen fogod akkor eltörik, mert ugye ez csak egy vonalzó. Na ezt képzeld el hatalmas acél tartóelemekkel. Ezek után az épület a saját súlya alatt összeesett.

Az építészmérnök nem tudom, hogyan nyilatkozhatott olyat, hogy ez kibír egy 747-est.

A WTC 7 tűzetek során rongálódott meg, ezért később elbontották.

2012. márc. 1. 19:28
 24/33 anonim ***** válasza:
66%

"A WTC 7 tűzetek során rongálódott meg, ezért később elbontották."

Ezzel szemben: a WTC7 pont úgy omlott magába (profi "szanálási" technikával) mint a másik két épület. Szó sem volt "elbontásról". Feltételezhetően neki szánták azt gépet, amelyet valami becsúszott hiba miatt kénytelen voltak időközben lelőni. Amúgy valószínűleg ebben a volt a központja az egész akciónak, ezért mindenképpen meg kellet semmisíteni.

2012. márc. 2. 10:18
 25/33 anonim ***** válasza:
Dühöng a tájékozatlanság és az elmebaj.
2012. márc. 2. 10:24
 26/33 anonim ***** válasza:
52%

A torony azért dőlt össze, mert a hőtágulás hatására MEGNYÚLT és nem megolvadt acél tartóelemek addig feszültek (igen feszültek, mert acél hajlékony, nem, mint a vasbeton), ameddig ki nem robbantak gyakorlatilag az épületből szó szerint. Próbáld ki, hogy lazán fogsz az egyik kezedben egy vonalzót, a másik kezeddel pedig elkezded feszíteni, előbb utóbb ki fog pattanni a másik kezedből, vagy, ha erősen fogod akkor eltörik, mert ugye ez csak egy vonalzó. Na ezt képzeld el hatalmas acél tartóelemekkel. Ezek után az épület a saját súlya alatt összeesett."

Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? :D Olvasd át még egyszer és kapj a fejedhez, hogy ekkora marhaságot le tudtál írni...

2012. márc. 2. 14:40
 27/33 anonim ***** válasza:
Ugyan gondolkozó... én nem vagyok azon a felsőbbrendűségi szinten amin te, kérlek magyarázd el hol sántít.
2012. márc. 2. 15:25
 28/33 anonim ***** válasza:
75%
Az is érdekes, hogy arab útleveleket találtak a törmelékek alatt, ahol minden szénné égett, de ők találtak egy teljesen ép útlevelet.
2012. márc. 2. 18:40
 29/33 A kérdező kommentje:

A hetes épület kapcsán egyébként én is azon merengtem el, hogy a lebontásra szánt épületeknél minek használnak robbantási szakembereket és drága anyagokat?

Elegendő lenne odabent meggyújtani egy függönyt, aztán megvárni még összedől. :)

Nem?

2012. márc. 2. 20:58
 30/33 anonim ***** válasza:
De, csak akkor a Jóisten sem tudja majd megmondani merre fog dőlni. Na meg egy fél perces robbantás, vagy 2 napig égetni a tartóelemeket, hát...
2012. márc. 2. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!