Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Földrengés volt az előbb...

Földrengés volt az előbb ,Érezte valaki?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 00:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 anonim ***** válasza:
Én átaludtam, biztos ijesztő volt, de kicsit sajnálom, hogy kimaradt ez az élmény
2013. ápr. 23. 10:32
 92/95 anonim válasza:
Nem. Én hajnali fél 1kor aludni szoktam.
2013. ápr. 23. 11:55
 93/95 anonim válasza:
Éreztem. Bp. XVII ker. Egyszeri löket volt. Gondoltam, hogy földrengés, de az áram nem ment el.
2013. ápr. 23. 12:40
 94/95 anonim ***** válasza:

Mit vagytok úgy oda?

Németországban összedőltek a házak, leszakadtak a hidak. Rengeteg gázcső összetört és folyamatos robbanások vannak minden felé. Az autók sorra kigyulladtak és a lángtenger körbevette a házunkat. Nem is volt mit tenni, magam is meghaltam és most a menyországból netezek, mégis csak létezik, bár eddig tagadtam.

Sajnos feltehetően tovább terjed a baj. Égrengés is bekövetkezhet, láttam előbb a szent Petyát, hálóingben rohangált a felhőjén, tisztára pánikban volt.

Alapjában véve nem tudom mi lehet velem, mi baj érhet itt már. Legfeljebb életre halok, úgy hát teszek rá, francot sem érdekel, semmi bajom sincsen, legfeljebb egy gondom van:

Kár, hogy a mennyei ambrózia nem sörízű...

2013. ápr. 23. 15:32
 95/95 anonim ***** válasza:
Szerfelett hangosan ugráltak a menyétek! X)
2013. ápr. 23. 18:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!