Földrengés volt az előbb ,Érezte valaki?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 00:29
61/95 anonim válasza:
ma 00:45
Az biztos. :D Épp nyugodtan ülök a klotyón, és azt olvasom, milyen akciók vannak a Tescóban, erre elkezd mozogni a budi. Amíg föl nem jöttem ide, azt sem tudtam, hogy ez földrengés volt.
62/95 anonim válasza:
0:47
Most is volt egy apró lökés
Mondjátok h nem csak hallucináltam!!!?
63/95 anonim válasza:
#62: az már csak én voltam, meg az asszony...
64/95 Mátranováki Fényevő válasza:
Tekintve, hogy országszerte érezték, ellenben Nógrádban a levegő is alig mozog, nemhogy a föld, azt gyanítom, épp most süllyed az ország a szintünkre... :D
66/95 anonim válasza:
Azt hittem a szomszéd kezdett el falatfúrni. De akkor nyilván nem.
68/95 anonim válasza:
Pest megye déli részén itt rohadtul nem stimmelt valami! A szék mint a hinta úgy remegett alattam. NAggyon durva volt.
69/95 anonim válasza:
mátranováki fényevő: nógrádban is érezték
70/95 anonim válasza:
Én is éreztem. Feküdtem az ágyon és először mondom mi ez, valaki van alatta vagy mi... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!