Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mit gondoltok arról hogy a...

Mit gondoltok arról hogy a CERN beindította a részecske gyorsítót?

Figyelt kérdés
Azt mondják hogy mivel beindították ezt a bigyót, így nagyon sok esélyünk van rá hogy vonzani foglyuk a fekete lyukat és szépen bele "esünk" . De ha ez így lenne akkor erről tudnának a tudósok nem. Hiszen ők elég okosak. És ha ez tényleg így lenne a fekete lyukkal akkor ők tudnának róla , és akkor nem indították volna be. Szerintetek mi igaz ebből?? Lehetséges hogy a fekete lyuk lesz a végzetünk??
2009. aug. 29. 10:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
49%

Mr. "KIMÁSOLGATÓS, NEKEM VAN IGAZAM" 74 %-os professzor úr !

Miért van az hogy vannak egyesek akik ha valaki mond A-t mindjárt jön egy professzor és rá vágja hogy ez egy B !!!!

Nem a kérdéssel foglakozik...hanem azzal hogy egy másik fütyi tuti rosszat mondott..nossza... mondjuk meg neki : há te öcsém ..te tiszta hülye vagy..mer nem úgy van ám az..

Ne haragudj ha esetleg magadra veszed, de miért kell megcáfolnod azt amit a másik mond,legyen az bármilyen téma. Nyilván, van otthon egy részecske gyorsítód,és rendkívül nagy tapasztalataid vannak fekete lyuk gyártásban,és 100% szakértője vagy a fekete lyukaknak,holott MÉG BE SEM BIZONYÍTOTTÁK létezésüket. Te biztosan tudod,hogy ez veszélytelen hisz van otthon neked kettő is a paprika és a só közt egy konzerv dobozban tartva.

De nyilván jön majd most a válaszod hogy nem úgy van ám az.

XX Mit nem lehet érteni ezen.XX

2009. aug. 30. 18:19
 32/37 anonim ***** válasza:
49%

"Miért van az hogy vannak egyesek akik ha valaki mond A-t mindjárt jön egy professzor és rá vágja hogy ez egy B !!!!"

Mert ez az oldal arra a célra jött létre, hogy azok, akik egy témához kevésbé értenek, és ezért kérdéseik vannak, megtudják az adott témához jobban értőktől, hogy hogy is van az tulajdonképpen.

"miért kell megcáfolnod azt amit a másik mond,legyen az bármilyen téma."

Nem bármilyen téma, hanem az a téma, amit a kérdező felvetett.

Azt cáfolom meg, ami hamis.

Hamis pl. az az állítás, hogy egy mikroszkopikus fekete lyuk bármit is beszívhat. Ennek megfelelően nem kell elhinni, hogy veszélyt jelenthet.

"Nyilván, van otthon egy részecske gyorsítód,és rendkívül nagy tapasztalataid vannak fekete lyuk gyártásban"

Nem, hanem tudom a középiskolás fizikát, aminek része a gravitációs kölcsönhatás képlete. Te jártál iskolába? Ha nem, akkor megértem, ha nem emlékszel erre a képletre. De akkor inkább olvass, mint írj ebben a témában.

"és 100% szakértője vagy a fekete lyukaknak,holott MÉG BE SEM BIZONYÍTOTTÁK létezésüket."

Hipotetikus állításokról van szó: HA van mikroszkopikus fekete lyuk, AKKOR mi történik.

Azt viszont nem értem, mire jó a hisztizésed és pontosan mi a célod vele.

2009. aug. 30. 18:39
 33/37 anonim ***** válasza:
57%
Nem csalódtam, elnézést kérek Professzor Úr, ne haragudjon hogy megkérdőjeleztem intelligenciáját és lexikális tudását továbbra csodálva fogom olvasni és ígérem soha többet nem olvasom a Science tudományos oldalt . Alig várom már mikor veszi át a Nobel díjat,személyesen fogok tapsolni. És elnézést kérek a hisztiért is.
2009. aug. 30. 19:09
 34/37 anonim ***** válasza:
36%

De tényleg, már megint miért találnak ki ilyen hülyeségeket?

A részecskegyorsító magokat hasít, egyesít, de nem okoz olyan hatást ami eltérítené a földet a pályájáról. Egy kis gondolkozással mindenki rájöhet, hogy ez egy mekkora hülyeség.

Tegyük fel azt amitől rettegnek. A részecskegyorsítóban egyesítenek két atomot így lesz egy nagy tömegű test ami vonzza a többit és így lesz egy kritikus tömegű akármi ami magábaszippantja a mindent. /remélem érthető/

Na szóval lesz egy nagy atomsúlyú atomunk a reaktorban. Ez mit fog csinálni? A magfizika szabályai szerint úgy bomlik el, hogy észre se vesszük, mert ilyen nagy tömegű atomok nem túl stabilisak. Lesz belőle egy rakat nagy rendszámú atom és voalá. De ebbe nem fog belehalni az emberiség.

GONDOLKOZZATOK!

2009. aug. 30. 22:54
 35/37 anonim ***** válasza:

18:19- esnek:

"MÉG BE SEM BIZONYÍTOTTÁK létezésüket" ti. a fekete lyukaknak.

el kell, hogy keserítselek - már,éppen eléggé bebizonyították...

2009. aug. 31. 00:28
 36/37 anonim ***** válasza:
49%

"Nem csalódtam, elnézést kérek Professzor Úr, ne haragudjon hogy megkérdőjeleztem intelligenciáját..."

Orvos látott már?

2009. aug. 31. 08:36
 37/37 anonim válasza:
Nem bevonza,hanem apró méretü fekete lyukak keletkezhetnek de ezek gyorsan elis párolognak.
2012. júl. 5. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!