A férfiak tényleg ezért nőiesednek el?
Annak a b*uzi hímnek: a pasik azért nőiesednek el, mert a kib*szott anyucika kinyalja a seg*ét is, ahelyett, hogy megtanítaná dolgozni!
-férfi nyugodtan végezhet háztartási munkát
-attól férfi egy férfi, hogy nem ver meg egy nála gyengébb fizikumú embert.
Ha ez egy pasinak nem tetszik, lehet b*zinak lenni.
-és mi van akkor, ha a pasi po*fázik, veressük meg egy nagydarab birkózólegénnyel?
A csapvízben található hormonszármazékok nem a férfiak elnőiesedédéért felelősek, hanem nővelik az impotencia esélyét.
Ezt maga Czeizel Enrde mondta egy TV-s riportban, de megtaláltam az interneten is:
Ezért tud kiakasztani, amikor azt mondják egyesek, hogy de hát nálunk jó a víz, nem sárga és nem rossz az íze...
Az elnőiesedéssel kapcsolatban teljesen egyetértek azokkal, akik szociológiai okokkal magyarázzák.
Kis korom óta szinte csak csapvizet iszok, és többnyire műanyag palackból. Mégis csak 15 és fél évesen jött meg!!:D Az a hormonmennyiség már csak nem fog módosítani az örökölt genetikán.:S Az én generációmban átlagba 13 évesen jött meg a lányoknak az első. Én meg eleve későn érő típus vagyok örökletesen, lehet nem ittam elég csapvizet.:P Azért nem lenne rossz, ha kicsit nőne a mellem a víztől.:P (Persze cserébe ne kapjak vastagbélrákot...)
19/L
A 21:03-as, 23:11-es kommentelőnek: Olyan ostoba parasztok vagytok, hogy semmiféleképpen sem lehet titeket férfinak nevezni! :DDDD Szerintetek "joga" volt régen a férfinak ütni egy nőt? Netalán általános napi elfoglaltsága volt?:DD Ettől volt férfias a férfi? Az úriember szót ugye hírből sem ismeritek?:) Anyátok nem tanított meg rá, ugye? Apátok meg nyilván valami részeges senkiházi sz*rdarab lehetett a háznál... :)
Annyi eszetek van, hogy nyugodtan lebeghetnétek akár vízihullaként a Tiszán. Rátok is hasonlóan lehet szüksége egy nőnek!:) Vagy mindkettőtök pici lelkét megsértette egy nő, nincs/kicsi/anyuci levágta a farkatok, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!