Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A férfiak tényleg ezért...

A férfiak tényleg ezért nőiesednek el?

Figyelt kérdés
Még a kémia tanárom meséltem, hogy azért IS kezdenek egyre nőiesedni a pasik, mert hogy sok nő fogamzásgátlót szed, amit ugye kipisil/kakil, és ugye az megy a Dunába, onnan a víztisztitóba, de azokat a női hormonokat nem tudja kiszűrni, a pasik meg megisszák. Ez tényleg igaz vagy hülyeség? Meg hogy a műanyag palackok is minimálisan bomlanak amíg benne vn a víz és hogy abban is női hormonok vannak ami lebomlik a palackból:O Én nem tudom elhigyjem e ezt, vagy nem így van?
2009. aug. 9. 14:24
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
51%

Annak a b*uzi hímnek: a pasik azért nőiesednek el, mert a kib*szott anyucika kinyalja a seg*ét is, ahelyett, hogy megtanítaná dolgozni!

-férfi nyugodtan végezhet háztartási munkát

-attól férfi egy férfi, hogy nem ver meg egy nála gyengébb fizikumú embert.

Ha ez egy pasinak nem tetszik, lehet b*zinak lenni.

-és mi van akkor, ha a pasi po*fázik, veressük meg egy nagydarab birkózólegénnyel?

2009. szept. 5. 19:01
 32/34 anonim válasza:

A csapvízben található hormonszármazékok nem a férfiak elnőiesedédéért felelősek, hanem nővelik az impotencia esélyét.

Ezt maga Czeizel Enrde mondta egy TV-s riportban, de megtaláltam az interneten is:

[link]

Ezért tud kiakasztani, amikor azt mondják egyesek, hogy de hát nálunk jó a víz, nem sárga és nem rossz az íze...

Az elnőiesedéssel kapcsolatban teljesen egyetértek azokkal, akik szociológiai okokkal magyarázzák.

2010. jan. 29. 17:16
 33/34 anonim ***** válasza:

Kis korom óta szinte csak csapvizet iszok, és többnyire műanyag palackból. Mégis csak 15 és fél évesen jött meg!!:D Az a hormonmennyiség már csak nem fog módosítani az örökölt genetikán.:S Az én generációmban átlagba 13 évesen jött meg a lányoknak az első. Én meg eleve későn érő típus vagyok örökletesen, lehet nem ittam elég csapvizet.:P Azért nem lenne rossz, ha kicsit nőne a mellem a víztől.:P (Persze cserébe ne kapjak vastagbélrákot...)

19/L

2010. okt. 22. 19:27
 34/34 Doncito válasza:

A 21:03-as, 23:11-es kommentelőnek: Olyan ostoba parasztok vagytok, hogy semmiféleképpen sem lehet titeket férfinak nevezni! :DDDD Szerintetek "joga" volt régen a férfinak ütni egy nőt? Netalán általános napi elfoglaltsága volt?:DD Ettől volt férfias a férfi? Az úriember szót ugye hírből sem ismeritek?:) Anyátok nem tanított meg rá, ugye? Apátok meg nyilván valami részeges senkiházi sz*rdarab lehetett a háznál... :)

Annyi eszetek van, hogy nyugodtan lebeghetnétek akár vízihullaként a Tiszán. Rátok is hasonlóan lehet szüksége egy nőnek!:) Vagy mindkettőtök pici lelkét megsértette egy nő, nincs/kicsi/anyuci levágta a farkatok, stb...

2014. márc. 17. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!