Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A férfiak tényleg ezért...

A férfiak tényleg ezért nőiesednek el?

Figyelt kérdés
Még a kémia tanárom meséltem, hogy azért IS kezdenek egyre nőiesedni a pasik, mert hogy sok nő fogamzásgátlót szed, amit ugye kipisil/kakil, és ugye az megy a Dunába, onnan a víztisztitóba, de azokat a női hormonokat nem tudja kiszűrni, a pasik meg megisszák. Ez tényleg igaz vagy hülyeség? Meg hogy a műanyag palackok is minimálisan bomlanak amíg benne vn a víz és hogy abban is női hormonok vannak ami lebomlik a palackból:O Én nem tudom elhigyjem e ezt, vagy nem így van?
2009. aug. 9. 14:24
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
80%
Én pár éve ugyanezt hallottam az akkori némettanáromtól. Lehet benne valami :/
2009. aug. 9. 14:27
 2/34 anonim válasza:
31%
Ezért lecsukatnám a kémiatanárt. 100% nagy hülyeség. ^^
2009. aug. 9. 14:27
 3/34 A kérdező kommentje:
hát most akkor fogalmam sincs... :D Sokan mondják hogy így van, sokan azt hogy nem... Most mi az igazság?
2009. aug. 9. 14:28
 4/34 A kérdező kommentje:
jav bocs: * kémia tanárom mesélte, nem meséltem :)
2009. aug. 9. 14:29
 5/34 anonim válasza:
77%

Angol kutatok vizsgálták, Angliában az "egyre terjedő" homoszexualitás okát, és nem csak emberek között volt nagy ez a jelenség, hanem az állatok között is.

Arra a következtetésre jutottak, hogy a sok vízbe kerülő hormon okozza. Például a nyugtatókban levők is.

2009. aug. 9. 14:31
 6/34 anonim válasza:
74%
És a nők elférfiasodását mi okozza? Pl. az arcon szőrösödést? A férfi hormonok miben vannak?
2009. aug. 9. 14:33
 7/34 A kérdező kommentje:
Hát akkor mégis igaz végülis...
2009. aug. 9. 14:33
 8/34 A kérdező kommentje:
14:33: hát ez is jó kérdés... :O de az is van a fogamzásgátóban nem? mert van olyan hogy szedi valaki és szőrösödik tőle
2009. aug. 9. 14:34
 9/34 anonim ***** válasza:
94%
Van valóságalapja de nem kell túlmisztifikálni. Igaz, hogy a nők szednek fogalmzásgátlót, igaz h ennek részei a szervezetből pisiléssel kiürülnek, ami aztán visszakerülhet az asztalra. De ez olyan mennyiség mindössze hogy csak laboratóriumi körülmények között mutatható ki (de hangúlyozom, ott kimutatható!!!). A csapvízzel vannak ezek a gondok egyébként, nem az ásványvízzel (de nem csak fogamzásgátlók, hanem mindenféle egyéb gyógyszer maradványai is fellelhetőek a csapvízben + klóros is, úgyhogy az árban mégis legjobb megoldás az otthoni víztisztítóval szűrt víz vagy a gagyi olcsó ásványvíz.
2009. aug. 9. 14:37
 10/34 anonim ***** válasza:
91%
igen, ez így van. a mindenféle hormonok belekerülnek az ivóvízbe
2009. aug. 9. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!