Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A férfiak tényleg ezért...

A férfiak tényleg ezért nőiesednek el?

Figyelt kérdés
Még a kémia tanárom meséltem, hogy azért IS kezdenek egyre nőiesedni a pasik, mert hogy sok nő fogamzásgátlót szed, amit ugye kipisil/kakil, és ugye az megy a Dunába, onnan a víztisztitóba, de azokat a női hormonokat nem tudja kiszűrni, a pasik meg megisszák. Ez tényleg igaz vagy hülyeség? Meg hogy a műanyag palackok is minimálisan bomlanak amíg benne vn a víz és hogy abban is női hormonok vannak ami lebomlik a palackból:O Én nem tudom elhigyjem e ezt, vagy nem így van?
2009. aug. 9. 14:24
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Tehát akkor végülis a család a hibás, mert nincs apa, és még ez is közrejátszik. Amúgy én most 17L vagyok,világéletembe csapvizen éltem, és 12 évesen már megjött, míg nővérem aki nem volt hajlandó csapvizet inni soha, 16 évesen kezdte...
2009. aug. 9. 19:22
 22/34 dellfil ***** válasza:
54%
A 15:34-essel értek egyet. Az, hogy ennyi feminin fiatal(!) "férfi" van, főleg szociológiai okai lehetnek. Méghogy hormon a vízben... akkor ránk, pl ötvenesekre, miért nem hat? Igaz, kevés csapvizet iszom. Inkább a sört vedelem...Állitólag az is feminizál... de én még mindig a nőket kedvelem ha kefélni akarok. Szakállas vagyok, és se a hónom alját, sem a farkamat nem borotválom. Nesze neked csapvíz!
2009. aug. 9. 19:28
 23/34 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy feltétlen a csapvízben van a legtöbb hormon. Viszont ma már annyi adalékanyag miegymás van az ételbe és a fejlődésben lévő szervezetet esetleg károsíthatják. A divat is tény, hogy az elférfiatlanodott férfiakat isteníti. Néha elcsodálkozom egy-egy tinibálványon, hogy a csjok mit esznek rajta. Szerintem mindennek együtt van hatása a fiúkra, férfiakra. Igaz, nem vagyok mai csirke, de én kifejezetten kedvelem, ha egy hapsinak szőrös a mellkasa. Az olyan; olyan férfias...
2009. aug. 9. 19:39
 24/34 anonim ***** válasza:

Én direkt azzal kezdem a hozzászólásomat hogy ezt a hormontémát nem kell túlmisztifikálni, ehhez képest mindenki sír már a csapvíz miatt, pedig tényleg nem ennyire vészes a helyzet. Bár különbséget kell tenni azon emberek között akik eleget isznak, 20kgonként 1 litert, és azok között akik napi 1-2 ltiert isznak, mertnem mindegy azért. (Egy átlagos 80 kilós embernek iylenkor nyáro 4 liter a minimum. Ezt csapvízből, 10 éven át, ott már azért lehet jelentősége a csapvíz szennyezettségének - > nem csak hormonok vannak benne hanem mindenféle gyógyszermaradványok is!)

19:28 - Talán egy felnőtt férfira/nőre másképpen hatnak már a hormonok, mint egy fejlődésben lévő 12-14 évesre, nem gondolod?

2009. aug. 9. 20:42
 25/34 anonim ***** válasza:
48%
A férfiak azért nőiesednek el, mert nem követhetik a hagyományos férfiszerepeket. Annak idején, ha a feleségük piszkálta őket, lekentek neki egy pofont és rend volt. Ma ugyanebben a helyzetben szótlanul kell tűrniük, ha pedig végképp nem bírják tovább veszekedhetnek ők is, mint a nők. Csoda, hogy elnőiesednek?
2009. aug. 9. 21:03
 26/34 anonim ***** válasza:
45%
Az utsónak is van igazsága...Ma ha nem lehet csak ugy ni csapkodni, mert tiltja az etikett....régen anök tisztában voltak egy férfi erejével, és tudták, ha kikényszeritik, használni is fogja. Ma már nem annyira kell félniük, mert ha elcsattan egy maflás kivet a társadalom, hogy nöket bántasz.. A fene nagy egyenjogúságbol az lett, hogy a férfitöl elvették a régen öt megilletö jogokat, a nöknek meg jogukban áll gennyesre dolgozni magukat, ahelyett, hogy azokkal a dolgokkal foglalkozhatnának, amire ma nincs idejük..pl a saját gyerekükre... Ez a rend felbomlott, és most télleg mindenféle omega himek kezdenek születni, és egyre inkább pl a válások miatt nöi "terrorban" nönek fel. Azért mondtam h terror, mert egy férfi idegrendszerének nöi elképzelések szerint szocializálodni az terror. Éljen az uj agyoncivilizált társadalmunk....csapviz:D:D
2009. aug. 9. 23:11
 27/34 anonim ***** válasza:
70%

Azt nem tartom olyan szörnyű rossz dolognak, ha a férfiak az erejüket nem a nőkön mutatják meg, mert szerintem inkább az önuralom a férfias, mint a pofozkodás. Ám az is igaz, hogy némely nőt nem a pasija, hanem a saját szája veri meg, mert nem bírja befogni.

A férfiak elnőiesedéséhez pedig konkrét példát is tudok szolgáltatni. Kolléganőm elvált, van egy kisfia, három éves. Úgy nevelik, hogy az egész familia (anya, nagyi, nagynénik) szórakoztatja a gyereket, ezért annak eszébe sem jut, hogy egyedül, elmélyülten játsszon. A haját születése óta nem vágatták le, mert olyan édes ezzel a kislányos pofival. A haját pedig nem lehet csakúgy fürdésnél megmosni, mert akkor sír és szegénynek lelkecskéje van. A kisfiú nem tudja a legegyszerűbb dolgokat sem megcsinálni: cipőt, papucsot levenni, gatyát lehúzni stb., mert azt mindig valamelyik nő megcsinálja helyette. Ha nincs kedve,nem eszik, akkor megetetik. Ha nem akar aludni, akkor nem muszáj. Este 11 órakor még simogatják a hátát, hogy elaludjon, éjjel 3-4 riadót tart. Életében vizet még nem ivott, és ha az ételben nincs hús, akkor nem eszik. Kérdezem, ha a mostani gyermekeket így neveljük fel és semmi teljesítményt, erőfeszítést nem kívánunk meg a fiainktól, milyen férfiak, milyen családapák lesznek? Naná, hogy femininek! És valóban nincs előttük férfi minta, nem tanulják meg a férfiviselkedést és nem lesz férfias a gondolkodásuk sem. Egy új női nem kialakulásának vagyunk szemtanúi. S ahogy az orvostechnológia fejlődik, néhány évtized múlva már a nemzéshez sem fognak férfiak kelleni nekünk, nőknek, mert az őssejtekből elő lehet majd állítani a szaporítóanyagot.

Addig is én, mint "régi motoros" szeretnék megmaradni a hagyományos értékeknél: a férfi legyen ápolt, tiszta és egy fokkal szebb az ördögnél. És ha még szeret is, akkor már mindenem megvan, ami kell. Éljen a csapvíz!

2009. aug. 10. 02:33
 28/34 anonim ***** válasza:
68%

Én szinte csak csapvizet iszom és meleg vagyok.

Ha átszokom ásványvízre akkor ez megszűnik? :D

2009. aug. 10. 10:56
 29/34 anonim ***** válasza:
82%

Csapvizet iszol?

B..i-e vagy? :)

/A Belga után szabadon/

2009. aug. 10. 22:23
 30/34 anonim válasza:
Én voltam az egyik előző válaszoló, aki kérdezett a férfi hormonokról...soha életemben nem szedtem fogamzásgátlót és mégis szőrös vagyok sajnos. Fogalmam sincs, hogy mitől lehet és a végleges szőrtelenítés sem használt semmit nekem. Ezért kérdeztem.
2009. aug. 15. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!