A férfiak tényleg ezért nőiesednek el?
Én direkt azzal kezdem a hozzászólásomat hogy ezt a hormontémát nem kell túlmisztifikálni, ehhez képest mindenki sír már a csapvíz miatt, pedig tényleg nem ennyire vészes a helyzet. Bár különbséget kell tenni azon emberek között akik eleget isznak, 20kgonként 1 litert, és azok között akik napi 1-2 ltiert isznak, mertnem mindegy azért. (Egy átlagos 80 kilós embernek iylenkor nyáro 4 liter a minimum. Ezt csapvízből, 10 éven át, ott már azért lehet jelentősége a csapvíz szennyezettségének - > nem csak hormonok vannak benne hanem mindenféle gyógyszermaradványok is!)
19:28 - Talán egy felnőtt férfira/nőre másképpen hatnak már a hormonok, mint egy fejlődésben lévő 12-14 évesre, nem gondolod?
Azt nem tartom olyan szörnyű rossz dolognak, ha a férfiak az erejüket nem a nőkön mutatják meg, mert szerintem inkább az önuralom a férfias, mint a pofozkodás. Ám az is igaz, hogy némely nőt nem a pasija, hanem a saját szája veri meg, mert nem bírja befogni.
A férfiak elnőiesedéséhez pedig konkrét példát is tudok szolgáltatni. Kolléganőm elvált, van egy kisfia, három éves. Úgy nevelik, hogy az egész familia (anya, nagyi, nagynénik) szórakoztatja a gyereket, ezért annak eszébe sem jut, hogy egyedül, elmélyülten játsszon. A haját születése óta nem vágatták le, mert olyan édes ezzel a kislányos pofival. A haját pedig nem lehet csakúgy fürdésnél megmosni, mert akkor sír és szegénynek lelkecskéje van. A kisfiú nem tudja a legegyszerűbb dolgokat sem megcsinálni: cipőt, papucsot levenni, gatyát lehúzni stb., mert azt mindig valamelyik nő megcsinálja helyette. Ha nincs kedve,nem eszik, akkor megetetik. Ha nem akar aludni, akkor nem muszáj. Este 11 órakor még simogatják a hátát, hogy elaludjon, éjjel 3-4 riadót tart. Életében vizet még nem ivott, és ha az ételben nincs hús, akkor nem eszik. Kérdezem, ha a mostani gyermekeket így neveljük fel és semmi teljesítményt, erőfeszítést nem kívánunk meg a fiainktól, milyen férfiak, milyen családapák lesznek? Naná, hogy femininek! És valóban nincs előttük férfi minta, nem tanulják meg a férfiviselkedést és nem lesz férfias a gondolkodásuk sem. Egy új női nem kialakulásának vagyunk szemtanúi. S ahogy az orvostechnológia fejlődik, néhány évtized múlva már a nemzéshez sem fognak férfiak kelleni nekünk, nőknek, mert az őssejtekből elő lehet majd állítani a szaporítóanyagot.
Addig is én, mint "régi motoros" szeretnék megmaradni a hagyományos értékeknél: a férfi legyen ápolt, tiszta és egy fokkal szebb az ördögnél. És ha még szeret is, akkor már mindenem megvan, ami kell. Éljen a csapvíz!
Én szinte csak csapvizet iszom és meleg vagyok.
Ha átszokom ásványvízre akkor ez megszűnik? :D
Csapvizet iszol?
B..i-e vagy? :)
/A Belga után szabadon/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!