Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A férfiak tényleg ezért...

A férfiak tényleg ezért nőiesednek el?

Figyelt kérdés
Még a kémia tanárom meséltem, hogy azért IS kezdenek egyre nőiesedni a pasik, mert hogy sok nő fogamzásgátlót szed, amit ugye kipisil/kakil, és ugye az megy a Dunába, onnan a víztisztitóba, de azokat a női hormonokat nem tudja kiszűrni, a pasik meg megisszák. Ez tényleg igaz vagy hülyeség? Meg hogy a műanyag palackok is minimálisan bomlanak amíg benne vn a víz és hogy abban is női hormonok vannak ami lebomlik a palackból:O Én nem tudom elhigyjem e ezt, vagy nem így van?
2009. aug. 9. 14:24
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
36%
De csapvizet szerintem már szinte senki sem iszik, nem ?
2009. aug. 9. 14:41
 12/34 A kérdező kommentje:
Hátén csak csapvizet iszom... Nem tudom, az ásványvíz nem oltja a szomjam:O még jó hogy lány vagyok :D
2009. aug. 9. 14:44
 13/34 anonim válasza:
96%
Ez így van. Bár nem hiszem, hogy a férfiak ezért nőiesednek el, de az biztos, hogy a lányoknak előbb jön meg. De lehet, hogy van benne valami.
2009. aug. 9. 14:47
 14/34 anonim ***** válasza:
98%

Talán van benne valami, de ennek inkább szociológiai okai vannak. pont anyukámmal beszélgettünk erről pár napja, és ő abban látja a jelenség gyökerét, hogy a családokon belül eltűnik a ffi minta a kisfiúk számára, mert egyre több a gyerekét egyedül vállaló/nevelő édesanya, apuci pedig vagy eleve nincs, vagy korán lelép, és eltűnik a ködben. nincs tehát a kisfiú számára olyan ffiszemély a családban, aki mintául szolgálhatna számára, hogy elsajátítsa a ffiszerepet. anyuka neveli, óvja a széltől is, esetleg besegít a nevelésbe a nagyi, nagynéni, egyéb nőrokon, és máris elmondható, hogy a kissrác női környezetben szocializálódott, a női minták vésődtek bele a kicsi fejébe. ez tehát a kiindulópont. erre még pluszban rájön a média agymosása, ami terjeszti, elmélyíti a ffiszerep feje tetejére állását és úgy állítja be, hogy ez a divat, ez a trend és ez persze a nőkre is hatással van, és kialakul bennük a torz ffiideál és az ilyen ffiakat részesítik előnyben. körül lehet nézni, reprezentatív felméréseket lehet tanulmányozni arról, hogy a mai tinilányoknál/fiatal nőknél alapelvárás, hogy egy pasi szőrtelenítse a teljes testfelületét. ha megkérdezed, esetleg felháborodásodat fejezed ki ennek kapcsán, akkor annyit mond, hogy te vagy a begyepesedett, ez már a 21. század, ám azt nem ismeri fel, hogy az ő agyát átmosták és a média befolyása alatt áll. így aztán a ffiak azon része, amelyik könnyeb manipulálható, infantilis személyiség, könnyen félre lehet vezetni azzal a dumával, hogy ez egy normális jelenség, mi több, elvárandó, hogy nőies külső jegyeket, viselkedésmintákat vegyen fel. így jutunk el a kendőt viselő, répagatyás, rózsaszínpólós, vasalthajú, szájfényt viseő ffi képéhez.

23 L

2009. aug. 9. 15:34
 15/34 anonim válasza:
26%
én borotválom a hónom alját, ez a média miatt van? vagy a hormontartalmú víz okozza?
2009. aug. 9. 16:23
 16/34 anonim ***** válasza:
82%
Ez globálisan nem állja meg a helyét. Az angol kutatók meg sok hülyeséget tudatnak a világgal. :) (lásd index cikkei)
2009. aug. 9. 16:31
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát én például több csapvizet iszok, mint ásványvizet. Lehet felétek rosszízű a csapvíz, de itt nem, bőven iható, semmi rossz íze nincs.
2009. aug. 9. 16:33
 18/34 anonim ***** válasza:
96%

A 23/l, írása lehet az igaz.Nemrégen ugyanezt olvastam egy szociológiai tanulmányban is.Ma nagyon könnyű válni,és a gyerek az anyánál marad,aki az apja ellen neveli.Így lesz a fiúból anyuci kisfa.És sem a lány,sem a fiú nem tanulja meg,hogy milyennek kellene lenni egy családnak.Fogalmuk sincs,hogy a jó párkapcsolatban nem a szex a legfontosabb,hanem a tolerancia.Ezért aztán ő sem tud normális párkapcsolatot létesíteni és folytatódik a körforgás.

Amúgy pedig én is csak csapvizet iszom.

2009. aug. 9. 17:11
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
en mindigis csapvizet iszom, es abszolut nem vaok nöises sztem, sem homoszexualis :D
2009. aug. 9. 17:38
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Valami lehet benne. Az én ismerőseim közül, jónéhány anyuka panaszkodott, hogy 7-9 éves kislányaik már szőrösödik és a cicijük is nőlni kezdett.
2009. aug. 9. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!