Elhiszitek, hogy 1962. május 22-én megtörtént a Marsra szállás?
Ember a Marson – 1962. május 22.
Érthetetlen szavak
- Csak öt szektor.
- Thomas, hallasz?
- Vesszük a tv-képeket.
- Jó képeket kapunk. Töménytelen sok részlet kivehető. Mi a helyzet nálatok?
- Szép kilátás. Rendben Houston.
- Készenlét.
Sokan beszélnek egyszerre, érthetetlen hangzavar.
Hajtóműzaj.
- … egyes mód és készenlét.
- Teljes készenlét
- Készenlét.
- Készenlét, Houston.
- … jobb később, mint soha…. Tudnátok ellenőrizni az értékeket? Houston, minden rendben.
Érthetetlen.
- Készenlét, megerősítésre várunk. Houston.
- Készenlét visszaszámláláshoz.
- Egy, kettő, három (oroszul is számolnak. Egy hang adatokat ismétel oroszul, valószínűleg az angol szavakat tolmácsolja, melyet orosz kollégája mond.)
- A szél 31 km/h, délkeleti.
Ismét adatok oroszul.
- Légnyomás 707.7 millibar.
Orosz és angol beszélgetés teljes kavalkádja.
- Készenlét leszálláshoz.
- Visszaszámlálás vége.
A leszállóegység leszáll. A hajtómű dübörgése minden mást elnyom. Az utolsó érthető mondatfoszlány:
- … készenlét.
- Megcsináljuk! Hallelujah (orosz beszéd.) Megcsináltuk! Megcsináltuk! Nem volt könnyű. Nem volt könnyű… (orosz beszéd, üdvrivalgások.)
- Istenem, mi az? Valami mozog.. Valami mozog ott.
Orosz és angol beszélgetés kakofóniája.
- .. hé fiú, valaki veszi …. Ez az esemény lesz a történelem legnagyobb tette. 1962. május 22-én elértük a Mars bolygó felszínét. És élet nyomait látjuk.
Orosz beszéd.
Felvétel vége.
Csak szólok, hogy 88%-ban hasznosnak tarták a válaszaimat, amiket leginkább elméleti fizikai kérdésekre adtam. Nem jellemző rám, amit ebbe a topicba írtam. Ez csak afféle kalandozás volt.
De most tényleg végeztem itt.
nos, itt egyre inkább arra terelődik a szó, hogy miért hazudnának.... erre mondanék egy példát, amit már sok helyen láttam a neten: a ráknak több ellenszere is ismert, csak több milliárd dollárt termel évente...
méghogy a nasa, meg a hivatalosvállalatok/személyek csak akkor hallgatnak el/manipulálnak valamit, ha az a közjó/a nép érdekében van? ez akkora naivitás! a hivatalos személyek/vezetők mindig is csak arra hajtottak, hogy minél többet kisajtoljanak a népből, minél nagyobb hasznot tudjanak bezsebelni. higgyétek el, ha valamit elhallgatnak, ott valami nincs rendben.
(Szabad országban a szabad ember azt csinálja amit SZABAD.)(Mi választja el a "figyelnek rád"-ot a "figyelnek téged"-től? elhitetik veled, hogy csak rád figyelnek(pl: ujjlenyomat-felismerés az okostelefonba)csak éppen azonnal küldi ezerféle helyre: a hazád kormányának, az amcsi vezetőségnek (nem Obama), az FBI-nak, stb.)
Én jó ideje nem nagyon hiszek el semmit a hivatalos híreknek, médiának. cenzúráznak mindent... mindent... mindent!
Helyette az összeesküvés elméleteket hiszed el, amikre nincs SEMMI bizonyíték, csak ál és fél-igazságok.
Tényleg, nagyon profin átjutottál a témán :D
A rák meg nem egy olyan betegség, mint a nátha, hogy jól körbehatárolható vírus okozza a betegséget. A rák egy hatalmas, számtalan betegséget, tünetet magában foglaló betegség-típus. Rákból van vagy száz különböző fajta, ami szinte minden embernél egyedi. Persze, biztos kitalálták már rá a gyógyszert, csak titkolják. Dollár-trilliárdokat öltek már bele a kutatásba, de most, hogy megvan, csak két kiválasztott kaphatja meg - igaz, a leggazdagabb sztárok is belehalnak, de ők biztos nem voltak elég gazdagok hozzá - miközben vannak szegények, akik túlélik és meggyógyulnak (a nagymamám biztos ilyen kiválasztott lehetett, mert az orvosi kezelés meggyógyította. Ja, és a TB által támogatott ellátás!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!