Hol találok olcsóbb Miskolci vagy Miskolchoz nagyon közeli településen legolcsóbb Panziós szállás vagy legolcsóbb vendégházban lévő szállást?
Most tudtam meg megszűnt a korábban lefoglalt panzióm igez csak a Júliusi időpontott foglaltam le 5 napra és 4 éjszakára.
Július közepén mentem volna nyaralni csak erről a drága látós Panzió egy információt sem irt nekem arról meg fog szünni vagy megszűnik a panzió létezni.
Én meg nagyon szeretnék elmenni nyaralni mert szükségem van utóbbi hónapokban igen nehéz időszakot éltem át igen rendesen megviselt engem lelkileg.
Olyan szállásra vágyom ahol 4 éjszaka idegen forgalmi adóval együtt max 20.000 Ft tesz ki a szállás költsége.
van amelyiknél 10ből is kijön a 4 éjszaka...
de én a helyedben nem miskolcra mennék,hanem ha borsodban gondolkodsz,miskolctól 40 km-re van bogács, 255ért van sok szállás, nézd meg www.bogacs.com
csak ajánlani tudom,vizsgaidőszakban szakitós időszak után ott pihentem ki magam igazán,strand,borozók,zöld mindenütt,csodaszép,feltölt élettel (1 hetet kihoztam 30ezerből kajával együtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!