Az idő rövid története milyen ajándék osztálytársnak?
Szia!
Szerintem ez remek ötlet, Én nagyon örülnék, ha valaki ezt ajándékozná nekem, de vigyázz, mert attól még, hogy ő a legjobb fizikából még nem biztos, hogy szereti. Én azt javaslom, hogy kérdezd meg tőle, hogy érdekli e a világegyetem, a keletkezése,a folyamatai és ha igen biztos örülni fog majd neki.
Hát ha megkérdezném, hogy érdekli-e akkor viszont szerintem sejtené, hogy nagyjából mit kap, mert már kérdeztem, hogy örülne-e könyvnek. És azt mondta, hogy lepjem meg. Majd valahogy megpróbálom úgy kérdezni, hogy ne legyen feltűnő.
Egyébként köszönöm a választ!
Szerintem nagyon király könyv. Akinek pedig a konyhanyelv miatt nem tetszik, az olvasson tudományos szakirodalmat.
15/l
Jó könyv. Lehet, elsőre nem könnyű a fogalomrendszere, de aki ilyen témára keres választ, annak tudomásul kell vennie, hogy nem lehet mindent a végletekig leegyszerűsíteni. A világ bonyolult.
Vedd meg ajándéknak. Ha most nem is, lehet hogy később még örülni fog neki. Sokkal jobb ötlet, mint valami agyonajnározott, holnapra kidobott témájú könyvet venni. Időtálló. Szó szerint és átvitt értelemben is.
Köszönöm a válaszokat, még gondolkozok rajta. Csak azért mert nem is biztos, hogy érdekli, mint ahogy a első is írta.
Utolsó: Abban igazad van, hogy jobb mint egy valamilyen más könyv, de nem feltétlenül jobb egy nem könyvnél.
Elolvasom mégegyszer és ha nekem tetszik megveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!