Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Születésnapi ajándék? Nem túl érzelgős ilyen rövid idő után?
Júniusban ismerkedtem meg a párommal, de gyakorlatilag alig voltunk még együtt, mert a nyarat külföldön töltötte. Pár hét múlva jön haza. Két hónap múlva lesz a születésnapja. Arra gondoltam, hogyha addigra szépen összegabalyodunk, egymásba szeretünk úgy, ahogy kell, akkor egy olyan ajándékot adnék neki, ami jelentéssel bír, inkább eszmei értéke van.
Van egy ezüstmedálom, amit mindig a nyakamban hordok, egy jin-jang jel, ami direkt úgy van kialakítva,hogy ketté lehet törni. A megismerkedésünk estéjén felfigyelt erre a medálra és megjegyezte, hogy milyen szép. Elmondtam neki, hogy egyszer ketté fogom törni, hogyha szerelmes leszek valakibe. Szóval arra gondoltam, hogy a fél medál lenne az ajándéka, egy ezüstláncon...
Egyrészt nem lenne e túl korai néhány hónap után egy ilyen érzelgős ajándék...másrészt úgy alapjáraton nem e túl érzelgős?
22/L ő 26/F
Én nagyon örülnék neki személy szerint. :) Ha valóban olyan a kapcsolatotok és megérdemli. Nagyon szép gesztus, mindig viselném.
21/f
most őszintén
tetszeni fog neki persze...
De egy fiút nem annyira érdekelnek az ajándékok. Főleg az olyanok amiket használni se lehet semmire.
Ez olyan, hogy eltűrjük a nőktől és még örülünk is neki a kedvükért, de nélkülük is simán meglenne minden férfi(mármint az ilyen ajándékok).
Érzelgős, felesleges, giccses szar. Ennyi erővel szívecskés bögrét is adhattál volna neki.
Hidd el, nem szeretjük az olyan "ajándékokat", amelyeknek nincs semmi hasznuk, csak a port fogják és úgy kell tennünk, mintha örülnénk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!