A tér és az idő természete című könyv nehéz olvasmány? Vagy kb. olyan szinten van, mint az idő rövid története?
Figyelt kérdés
tér, idő, természet, csillagászat, hawking, penrose2011. nov. 1. 18:08
1/5 anonim válasza:
Hát én elolvastam, de már jártasabb voltam abban a témában , de még úgyis elég nehéz volt, de ami nagyon megkönnyítette a dolgomat, hogy a képletek alatt( amikell tele van , és nagyon bonyolultak) ott van a részletesebb leírás hozzá, hogy a legtöbben megértsék. Sajnos még így is felvet némi problámát, de azokat csak úgy tudod kiköszöbűlni, ha tanulsz némi kvantumfizikát ( imnt én). Alapjába nézve egy nagyon érdekes és jó könyv, én csak ajánlani tudom. És az alexandrában a nyáron még nagyon jó árban is volt :-)
2/5 Sikoltó válasza:
szvsz ha olvastad a rövid történetet akkor nem lesz túlságosan nehéz
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.-
Amúgy hozzátenném, hogy csak 15 vagyok és béna matekból.
Az idő rövid természetét nagyjából értettem (amit meg nem, azt megkérdeztem a fizika tanáromtól), de az Einstein álma és egyéb írások már gondot okozott.
2011. nov. 2. 19:35
4/5 anonim válasza:
első vok én is 15 és szar matekból ;-) ezek a fizikatanárok... + ha értik azt ami ebbe a könyvben megvannak akkor siker, de az enyémnek már gondot okzott egy-két dolog, ehhez egyetemi tanár kell mert ott tanítanak 17 dimenzión át való számolast...
5/5 A kérdező kommentje:
köszi
akkor inkább egyelőre hanyagolom
2011. nov. 6. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!