M@x kérdése:
Nem tartjátok furcsának az egyre több földrengést, katasztrófákat?
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 18:58
1/25 anonim válasza:
ugye most nem arra akrsz kijukadni h 2012??
mert akkorra már lefoglalták a földönkívülieket
bezonyXD azok igyekeznek ide-e a fődre
majd nézd csak meg, ha az első sorba veszel jegyet garantálom mindent látni fogsz:D
2/25 anonim válasza:
Ne aggódj majd jön brucwillis és megmenti a világot.
3/25 A kérdező kommentje:
nem, nem 2012-re akarok kilyukadni csak furcsállom...
2011. febr. 22. 19:09
4/25 anonim válasza:
ezek mindig voltak csak talán eddig nem nagyon figyeltél fel rájuk
5/25 A kérdező kommentje:
Biztos nem kerülte el a figyelmemet, mindig nézem a híradót.
2011. febr. 22. 19:16
6/25 anonim válasza:
:S
Nekem az a fura, hogy mindig az Orbán-kormány alatt jönnek a legnagyobb árvizek meg természetei katasztrófák.
Az elmúlt 10 évben több volt, mint évekig: árvíz, belvíz, iszapáradás, földrengés...
7/25 anonim válasza:
nem csak a te életed alatt voltak ilyen katasztrófák :) hanem előzőleg is. ha annyira érdekelne a téma akkor rendesen utánanéznél, és megtudnád azt is hogy semmivel sem gyakoribbak most az ilyen katasztrófák mint többszáz évvel ezelőtt. csak ugye akkor még nem volt tv, internet, videókamerák..
8/25 anonim válasza:
Én úgy tudom (Kryon üzeneteiből), hogy a Föld mint élő, létező is készül a dimenzió-váltásra. Ezzel kapcsolatosak a vulkán-kitörések, földrengések, árvizek, cunamik és egyéb természeti katasztrófák. Állítólag 2012-re a Föld is átalakul, olyan formában lesz, hogy a magasabb rezgés-számot könnyedén fel tudja fenni.
9/25 attila6 válasza:
De igen én furcsának találom.Ezek azért vannak, mert a Föld rezgésszáma folyomatosan növekedik és a Föld ezáltal próbál megszabadulni a "szeméttől". Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!