Éltél már át földrengést? Milyen volt?
Igen. Nem volt a legkellemesebb. Annyira megijedtem hogy a számítógép asztalból kitéptem a a bill. tartót. :)
Olyan volt mintha elszédültem volna.
az nem semmi kedves előzö:O
és hol volt ez a földrengés?
Az elso 2-3-as erossegu lehetett,mar nem emlekszem pontosan.Ejjel tortent,fahazban aludtunk,amikor arra riadtam hogy mozog a fold,recseg ropog a fahaz,az allatok pedig nagyon hangosak voltak.Hamar veget ert.Nagyon megijedtem,sokaig rossz erzesem volt.
A masodik foldrengest par honapja eltem at kulfoldon,5,5 -os erossegu volt.Ekkor teljesen bepanikoltam.Emeletes hazban lakom,a csillar es az allolampak kilengtek,a polcok rezegtek,mintha razna valaki,az egesz epulet mozgott alattam,a falak ropogtak.Leszaladtunk az epuletbol,de vannak dolgok amire nem is emlekszem,mert annyira megijedtem.Azota minden nap rossz erzesem van,ha hitelen fordulok,vagy ha valami megmozdul a lakasban,pl a virag levele a huzattol,nem mozog-e tovabb mint kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!