Éreztétek az előbb a földrengést? O. O Mióta élek, még nem éreztem, eléggé beijedtem:/
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 19:28
1/25 anonim válasza:
Dejó :D most 5023 darab ilyen kérdés lesz az oldalon :D , kb 2 perce jöttem fel, és már láttam 5 ilyen kérdést :D
amúgy nem , itt nem lehetett érezni semmit se SZENTEsEN :D csongrád megyében.
2/25 anonim válasza:
Siófoki vagyok, lehetett érezni. A földön ültem, és éreztem, hogy kileng alattam a föld. Mondom ez vicc, aztán még egyszer és mozgott a csillár is. Nagyon beparáztam tőle.
Barátaim és rokonok is jelezték Győrből, Fehérvárról, Mórról, Fehérvárcsurgóról, és Siófok melletti kis településekről, hogy ők is érezték.
21/N
3/25 anonim válasza:
4/25 anonim válasza:
Feküdtünk az ágyon, én tévéztem az asszony aludt, szó szerint megmozdult alattunk az ágy, mintha valaki rángatná. A feleségem felugrott, és elkezdett velem kiabálni, hogy ha dugni akarok akkor ne úgy keltsem már fel, hogy rázom az ágyat:))
6/25 anonim válasza:
Tatán lehetett. Tatabányán majdnem ledőlt egy szekrény.
7/25 anonim válasza:
Itt nem lehetett érezni. Szerintetek ide is ideér? (Szolnok)
8/25 A kérdező kommentje:
lehet:DDD
2011. jan. 29. 20:16
10/25 anonim válasza:
Volt a hírekben :D. Amúgy én nem éreztem, pedig Vas megyei vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!