Éreztétek az előbb a földrengést? O. O Mióta élek, még nem éreztem, eléggé beijedtem:/
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 19:28
21/25 anonim válasza:
Én is éreztem itt fejér megyében! Rohanok be a gyerekekhez, hogy minden rendben van-e? Fiamtól kérdem nem érzett e valami furcsát, hogy remeg alatta a talaj, de azt mondta nem. Én a gép előtt ültem pont, azt hittem hülye vagyok.. A szék dobott egyet előre, megmozdult az asztal és rajta a monitor is, még a csillár is belengett.
22/25 anonim válasza:
Oroszlányiak vagyunk, nem volt kellemes élmény itt a 2. Emeleten, pláne, hogy horrort néztünk épp...de primán eltaláltam, hogy itt volt az epicentrum...
Fél város kint volt az utcákon, még egy pra múlva is...
23/25 anonim válasza:
Én épp számítógépeztem, és elkezdett remegni alattam a talaj, kapálóztam a lábammal, hogy visszafeszítsem a széket és szídtam a szomszédot, hogy biztos ütvefúrózza a falat. Amúgy nem volt rossz érzés. Nekem. A férjem azóta émelyeg. Más is van így ezzel?
24/25 anonim válasza:
nekem is jó érzés volt, feküdtem az ágyban, egy jóleső ringatáshoz tudnám hasonlítani.
ha nem földrengés okozná, simán el tudnám viselni minden nap, főleg, ha aludni megyek. :D
25/25 anonim válasza:
igen tudom elkéstem 1 hónappal xDde itt is lehetett érezni Komáromban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!