Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Van valaki, aki legalább...

Van valaki, aki legalább folyamatban lévő PhD-s matematikából?

Figyelt kérdés
Ha igen, írna privátot?
nov. 23. 09:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek olyat, tehát igen, van.

Ő biztos nem írna privátot.

nov. 23. 09:21
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Fasza :D
nov. 23. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:

A kérdés kontextusából kiderül, hogy az ittlévők közül érti a kérdező a "valakit". Intelligenciahiányra utal, ha ez nem tűnt fel magadtól.

nov. 23. 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
14:20, akkor nem értem, hogy miért fájt volna neki bepötyögni azt a hárombetűs szót a kérdésbe, hogy „itt”. Másrészt az is elég egyértelmű a kontextusból, hogy ő nem azt szeretné, ha valaki megválaszolná neki, hogy van-e valaki vagy sem (akár itt, akár bárhol a világon), hanem azt, hogy írjon neki egy ilyen valaki. Ha ez neked nem tűnt fel, akkor te küszködsz hasonló intelligenciahiánnyal, mint amivel a másikat vádolod, és még bunkó is vagy, hogy ezt fel nem ismerve leszólod. Biztos jobban alszol ettől!
nov. 23. 15:08
 5/7 anonim ***** válasza:
31%

"Másrészt az is elég egyértelmű a kontextusból, hogy ő nem azt szeretné, ha valaki megválaszolná neki, hogy van-e valaki vagy sem (akár itt, akár bárhol a világon), hanem azt, hogy írjon neki egy ilyen valaki."

Ja, hogy duplán vagy hülye, ezt akartad közölni?

nov. 23. 15:21
 6/7 anonim ***** válasza:
64%

Oké, akkor te mit válaszolnál erre a „kérdésre”? Legalább jelentetted? Vagy te nem ismered se a kérdés kiírásra, se a válaszadásra vonatkozó szabályokat?

Miért gondolod, hogy én nem az itt levők közül ismerek egy megfelelő valakit?

Szerintem csak élvezed, hogy valakit ok nélkül lehülyézhetsz, mert egyik kérdésemre se fogsz majd úgy választ adni, hogy azzal ne ismerd el, hogy igazam van. De hajrá, azért adok egy esélyt!

nov. 23. 15:26
 7/7 anonim válasza:

Nem.

De kémiából ismerek, és magam is az vagyok (3.év). Ha tudok segíteni, írj.

nov. 24. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!