A tisztán Darwinista evolúciós elmélet a genetika korában elbukott?
A tisztán evolúciós elmélet a genetika korában elbukott, miszerint csak és kizárólag külső (élőlényen kívülről érkező) hatások tényezők révén fejlődtek az élőlények olyanokká amilyenek lettek. Ma már jól tudjuk, hogy ez ebben az eredeti tiszta Darwini formájában tehát nem igaz.
Ráadásul Darwin elmélete alapjaiban teremtéselvű azaz creationist volt. Erről bővebben itt: [link]
Owen evolúciós teóriája régebbi mint Darwiné. (Darwin nem volt az evolúció atyja történetileg krononlógiailag, ahogyan próbálta később magát beállítani)
Ezzel szemben Owen nem hitt az Isteni beavatkozásban , vagy annak szükségességében. Ellentétben A Fajok eredete c. könyv hitt az isteni beavatkozásban.
Az általa elismert külső hatások mellett Owen fontosabbnak tartotta a belső okokat öröklődés stb... Míg a fajok eredete könyv a külső hatásokon rugózott makacsul.
A lényeg: Owen megelőzte Darwint, és jópár alapvető evolúciós kérdést sokkal jobban ismert fel az evolúcióban mint Darwin.
Azért ismerjük el, valahol szép, hogy a kérdező továbbra is a 3. válaszában küldött cikkel próbálja bizonygatni, hogy Darwin kreacionista volt. (Pontosabban annak abstract-jával, mert a teljes cikket nyilván nem olvasta.) Miközben a 13. válaszában írott forrása szerint Darwin azt mondta, ezt csak metaforikusan értette. (Ezt 14. válaszban mutattam be. Az meg korábban, hogy máshol is leírt más elképzelést) De ilyen apróságok nem tudják "barátunkat" megállítani, ő kitartóan nyomatja a megcáfolt állítását!
"(Darwin nem volt az evolúció atyja történetileg krononlógiailag, ahogyan próbálta később magát beállítani)"
Ez egy újabb aljas hazugság. Ezzel szemben az az igazság, hogy Darwin művének bevezetőjébe részletesen bemutatta a korábbi evolúciós elképzeléseket, köztük Owenét is (három bekezdésen keresztül ír róla).
Persze nem meglepő, hogy a folyamatosan hazudozó, rágalmazó kérdező ugyanilyen aljasságot feltételez másokról.
Azt gondolom mondanom sem kell, hogy amit a 33. válaszában ír, az is hazugság. Kérem, jelentsétek!
Milyen fenti sorokat?
És miért kerülöd ki a kérdésemet az iskolai végzettséggel kapcsolatban?
Ha már tanult emberekről, meg művelődésről beszélsz, akkor érdekelne, milyen ember akar itt kioktatni másokat.
Szóval hogy is állunk, Kérdező?
Jelentettem, itt.
De én az ilyeneket egyébként privát levélben szoktam jelenteni a moderátornak.
"35-ös (aki Saddamnak csak egy újabb nickje),"
Te nem vagy normális. 😅
Semmi közöm sincs sadam87-hez, én tőle egy különálló, független ember vagyok.
De ezzel elérted, hogy küldjek egy levelet rólad a Moderátornak. Egyébként is elegem van már a napi provokatív kérdéseidből, amivel az evolúciót gyalázod.
Azt hiszem, azt is tudom, ki vagy, te a vallás rovatban is trkollkodsz.
Na, majd a moderátorok talán kiderítik.
Simán írhattál a vallás topikba, pl. ez itt te lehetsz:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
Kifejezetten aljas egy dög vagy.
#39: ""én tőle egy különálló, független ember vagyok" Hát persze persze :)"
Imádom, amikor a kreacosok az örökzöld toposzukkal előhozakodnak, persze színesen tálalt parafrázissal. A szektavezér fórumozási technikából erre oktatja őket. Ha több hozzászóló egymással egyetért evolúció ügyben, akkor azt kell harsogni, hogy azok valójában, nem bevallottan, mind ugyanaz a személy, ezzel azt sugallva, hogy nem az evolúciótagadót nézik rengetegen hülyének, hanem csak a gaz, egyszemélyes evolúció hívő csalásáról van szó.
És persze a becsületes evolúciótagadó ilyet sose tenne...
160 éve a kreacionizmus minden ócska dumáját azzal kezdi, hogy "ma már egyre többen kritizálják Darwin..." stbstb... és jön a hülyítés ezerrel. :D
A valóság az, hogy átlagolva 160 év távlatában, a tudományból szinte totálisan kiszorult a kreacionizmus, és összességében abban drámaian csökkent fanatikus híveinek száma. Persze az emberi hülyeség soha nem fog teljesen kimúlni. Azért csodában nem reménykedhetünk, legalábbis ilyen csodában nem... :DDD
Ja, és én is valójában sadam vagyok... Nem! sadam valójában Pombe... Sőt! Igazándiból mi itt százan a #36-os anonim vagyunk, de a legnagyobb igazság az, hogy az egész tudományos közösséget egy diktátor uralja, a #36-os, vagyis én!... Ez a nagy büdös igazság, amit mindig elfedek ... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!