Mi történik a holddal? Senki se vette még észre?
Figyelt kérdés
Vagy egy éve folyamatosan figyelem a holdat, minden este egy bizonyos időpontban, és az adott időpontkor mindig teljesen más helyen volt. Régen minden este adott időpontnál tudni lehetett hol áll a hold az égen, most meg sosincs kétszer ugyanott. van amikor a tegnapi pozíciójával tökéletesen ellentétben áll az égen, van hogy teljesen máshol bukkan fel. Mind magassági, mind égtáji adatok szerint! És a legérdekesebb, hogy senkit sem érdekel, senki se törődik vele! Pedig ez alapján vagy a hold forgása a föld körül az instabil, vagy maga a föld viselkedik abnormálisan. Miért nem figyelt fel erre még senki sem? Vagy ha valaki felfigyelt is miért nem foglalkoznak már vele komolyabban? És ha valaki valahol foglalkozik vele, miért nem kapott már szárnyra ez a hír? Ez abnormális, itt valami nagyon nincs rendben!2010. nov. 1. 13:39
81/97 anonim válasza:
Szerintem hagyjuk az egészet, ez csak minket akar idegesíteni, a véleményem az hogy hagyjuk a francba, akkor talán elgondolkodik saját magán. Mert azt nekem nem mondja el senki, hogy ennyire nem fogadja el a kritikát....
82/97 A kérdező kommentje:
de pont most adnátok fel? csenevész gyülekezet! :)
2010. nov. 4. 10:04
83/97 anonim válasza:
Mit adnánk fel? Ha ragaszkodsz az állításodhoz, akkor azt kell mondjam szimplán ostoba vagy. És ezen nincs mit vitázni. Legyen szép napod ...
84/97 anonim válasza:
Amúgy én voltam az a temetős. Hogy volt nap, nem volt hold.
Nos a hold eltűnése = csökken a hold:D
A nap = ez nem tudni mi volt. De szerintem csak 1 halom mécses.
NE PARÁZZ!! :D Ha lenne valami baj a holddal már jócskán éreznénk a hatását! Szóval ne félj nincs semmi! :D
85/97 anonim válasza:
Kérdező, okos enged... Nincs több hozzáfűznivalóm, mert te csak a saját igazadat ismered el, ez pedig nem kommunikáció, illetve politikusok körében az, de az egy másik kategória.
86/97 anonim válasza:
A hold nem is létezik, csak optikai csalódás.
87/97 dellfil válasza:
88/97 anonim válasza:
A bolygómozgás gimnáziumi törzsanyag. Majd ha egyszer eljutsz odáig, megérted. :)
89/97 anonim válasza:
Teljesen rendben van, ha te felfedezel valamit, és nem érted hogy mi miért van. De akkor legalább fogadd el a magyarázatokat, és ne trollozz le mindenkit, aki azt mondja, hogy nincs igazad. Csak fogadd el egyszerűen, mert magadat járatod le ezzel. A többit már elmondta a többi válaszoló. Mellesleg direkt nem reagálsz a szidó kommentekre?
90/97 moiloli válasza:
Kedves kérdező!
Megfigyeléseid igazolják azt az elméletemet, miszerint a Holdat elrabolták az ufók.
De hogy ne lehessen rájönni a cselre, egy papirdarabbal helyettesitik, ám az ürben olyan nagy a szél hogy szegények nem tudják egy helyben tartani:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!