Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi történik a holddal? Senki...

Mi történik a holddal? Senki se vette még észre?

Figyelt kérdés
Vagy egy éve folyamatosan figyelem a holdat, minden este egy bizonyos időpontban, és az adott időpontkor mindig teljesen más helyen volt. Régen minden este adott időpontnál tudni lehetett hol áll a hold az égen, most meg sosincs kétszer ugyanott. van amikor a tegnapi pozíciójával tökéletesen ellentétben áll az égen, van hogy teljesen máshol bukkan fel. Mind magassági, mind égtáji adatok szerint! És a legérdekesebb, hogy senkit sem érdekel, senki se törődik vele! Pedig ez alapján vagy a hold forgása a föld körül az instabil, vagy maga a föld viselkedik abnormálisan. Miért nem figyelt fel erre még senki sem? Vagy ha valaki felfigyelt is miért nem foglalkoznak már vele komolyabban? És ha valaki valahol foglalkozik vele, miért nem kapott már szárnyra ez a hír? Ez abnormális, itt valami nagyon nincs rendben!
2010. nov. 1. 13:39
 71/97 anonim ***** válasza:
Szomorú, ha azért egy ilyen jellegű hírről nem tudod eldönteni annak igazságtartalmát. Nagyon, nagyon szomorú...
2010. nov. 2. 16:53
 72/97 anonim ***** válasza:
Ezt a ma 16:45 kor postolónak szántam, ha nem volna egyértelmű
2010. nov. 2. 16:54
 73/97 dellfil ***** válasza:

Figyu!

A Holddal nem sok minden történik... Legfőképp nem valamiféle "felsőbb" hatalmak összeesküvése. Legyen az akármiféle.

Az előzmények ellenére arra kérlek: Ugyan má' nézz má' utána, hogy' is működik ez a - "én a Fölről nézem, de hol is kellene lennie a Holdnak" - dolog.

[link]

[link]

[link]

Próbáld ki! Megéri.

dellfil

U. i. Nem az a troll, aki komolyan javasolja, hogy "elsőkézből" nézz utána a dolognak. És itt nadrasra gondoltam. Őszintén segíteni akart, erre letrollozod. Nem kellett volna.

2010. nov. 2. 17:02
 74/97 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha megkérhetlek (én is) ne trollkodjad, meg ne nevezd offolónak azt aki nem az. Kérlek, nézz utána, hogy ezek a szavak mit jelentenek. Ha akkor is troll és offoló lesz, akkor tegyél fel még egy kérdést itt, (lehetőleg ne olyan stílusban) mint ezt, és fogadd el a választ rá. Mi emberi lények tökéletlenek vagyunk, és ez alól sajnos Te sem vagy kivétel. Láthatod, mindenki próbál segíteni, de te csak a magadét hajtod. Ha nem fogadod el a választ, akkor ne kérdezz, úgysem fogsz hinni a másiknak.

2010. nov. 2. 18:33
 75/97 anonim válasza:
Kedves kérdező, nem volt időm végigolvasni az összes választ/neked feltett kérdést, de nem lehet, hogy a mi óránk nem jó? Ha valamivel korábban/később néznéd akkor ugyanott lenne? Csak egy ötlet, nem tudom mit mértél, mekkorák az eltérések.
2010. nov. 2. 21:24
 76/97 anonim ***** válasza:
huzz a p*csába azt kérdezz meg egy csillagászt, ne tegyél itt mindenkiből majmot már!!!! Röhej vagy, még 12 éves sem múltál el, vicc vagy haver
2010. nov. 2. 23:35
 77/97 anonim válasza:

Hé! Most hogy mondod.. mindig a ház vége felől látni nálunk a holdat. De halottak napján nem tudom mi az isten volt. Egyrészt a temető eléggé sík területen volt és rossz szememmel azt hittem hogy az ott egy kupac gyertya. Aztán mondták hogy az a nap. Mondom mi van? Az a nap? Ilyenkor? Teljes sötét van este és az a nap? Na ne szórakozzááá... Lehet jobban meg kellett volna néznem, de nem tudtam mert még csak gyerek vagyok anyám nem engedné hogy flangáljak a temetőbe néhány "fénycsóva"(konkrétan egy nagy vörös gömb volt benne egy kisebb sárga gömbbel) miatt a sötétben.

De várjál már! Haza érünk. A csillagok tisztán kivehetőek. Meg van minden. De hoppá! És hol a hold? Se otthon se útközben nem láttam!

Tényleg van erre magyarázat?

2010. nov. 3. 00:52
 78/97 anonim ***** válasza:

Nem ismétlem meg az előttem válaszolókat, csak kiegészítem a mondandójukat:

Az a gond, hogy ezzel a hülyeségeddel kedves kérdező saját magad járatod le, és még fel sem fogod...

2010. nov. 3. 12:28
 79/97 A kérdező kommentje:
További válaszokat várok a témában! Köszönöm :)
2010. nov. 3. 15:12
 80/97 anonim válasza:

Kérdező, vagy minket akarsz hülyének nézni, vagy te vagy az, vagy csak lusta vagy magad utánajárni megfelelő helyeken.

Mi lenne, ha felregisztrálnál pár csillagászati fórumra? Ott legalább olyanokkal tárgyalhatod meg a témát, akik gyakorlott hobbi vagy szakmabeli csillagászok.

2010. nov. 3. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!