Csak szerintem lesz brutális, ami ránk vár a jövőben?
"Nincs globális felmelegedés"
Aki ilyet mond, az azt is mondja: "Senki sem fontos, csak én. Csak nekem kell életben maradni, mindenki mást belelőhetünk a Dunába."
Egyrészt mire odáig jutnánk, amit írsz, addigra itt minden bizonnyal több lenne a cigány, mint a fehér ember, tehát még őket is el kellene tartanunk, és túl kevés ember lenne, aki termel.
Másrészt a melegedés nem egyirányú folyamat. A Föld klímája ciklikusan változik, és ezt a naptevékenység okozza, az emberiség ráhatása elhanyagolható. Most egy melegebb időszakban vagyunk, amire volt már példa a történelemben, és ahogy akkor, úgy most is jönni fog majd egy hidegebb időszak.
Igen, csak tudod ez régebben pár 1000 év alatt változott, vagy még lassabban.
A mostanit az emberek csinálták - és nem tudni, még mekkora lesz, és meddig tart.
Akármi is lehet itt, felbillenhet az egész Föld teljes légköri és vízi rendszere.
És úgy látom, valamit még mindig nem értesz.
Ha egy nép elmenekül egy izzó, 60 fokos földről, akkor annak valahol helyet kell szorítani. Ha sokan leszünk, akkor sokan leszünk. Ha az emberek többsége nem dolgozik, akkor pedig kb. mindenki meghal, ez így megy mindenhol. Ezt a cigányok is tudják már.
Ezért kellene addig is a megoldáson gondolkodni - ha már olyan okosak és kulturáltak vagyunk, ahogy valaki itt említette.
És nem: nem az a megoldás, hogy rajtad kívül mindenkit a Dunába lövünk.
#36 Nincs megoldás, mivel nem az emberek okozzák a klímaváltozást. Régebben is évszázados léptékű volt egy ilyen periódus, meg most is az.
Ide pedig ne jöjjenek élősködő, agresszív aljanépek. Nekünk kell a föld, az élelmiszer és a víz. De ha nagyon szeretnéd, most is befogadhatsz egy afgán családot.
Bírom az ilyen fotelhuszárokat.
Szerintem kinn a határon olyan csöndes lennél... amúgy az "aljanép"... egész nemzeteket így hívni... hát... ritka bunkóság. Címeres bunkóság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!