Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Darwin túlzásba vitte? Verseny...

Darwin túlzásba vitte? Versenymániás volt?

Figyelt kérdés
Vadkapitalizmus korszaka... A Wedgrwood-rokonság...
ma 16:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem vitt túlzásba semmit. Logikusan gondolkodva rájött arra, hogyan működik a vilàg.
ma 17:06
 2/11 A kérdező kommentje:
A verseny költségeivel számolt?
ma 17:14
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
MILYEN versenynek MILYEN költségeivel????
ma 18:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Ha választást tartunk,azt ki kell fizetnönk-
ma 18:24
 5/11 T. Feri ***** válasza:
89%
Talán jobban meg kellene ismerned az evolúció működését. Nem csak a verseny hat a továbbélésre, hanem az együttműködés is. Darwin nem volt versenymániás, ellentétben veled. Nem kellett számolnia a verseny költségeivel, ahogyan az élőlények sem számolnak. Viselkednek ahogy tudnak, és akinek jobb volt a módszere, az maradt fenn.
ma 18:25
 6/11 sadam87 ***** válasza:
Nem.
ma 19:57
 7/11 sadam87 ***** válasza:

Az előző válaszom az eredeti kérdésre vonatkozott. Utána olvastam el a kérdező további kommentjeit. Így kiegészíteném az előző válaszomat ezzel:

Kedves Kérdező!

Ha esetleg kifejtenéd, hogy mégis miről beszélsz, akár választ is kaphatnál rá. Bevallom, jelen állás szerint a leghalványabb elképzelésem sincs arról, hogyan kapcsolódnak az újabb megjegyzéseid, az eredeti kérdésedhez.

(Igaz, az eredeti kérdést sem értem honnan jött, de arra legalább úgy gondolom, egyértelmű választ tudok adni. Lásd az előző válaszomat.)

ma 20:00
 8/11 A kérdező kommentje:

versengés 27 találat

együttműködött 1 találat

a pdf-ben előszóval együtt

ma 20:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Ti tudjátok dekódolni a kérdést? Én vagyok csak ennyire hülye?

Egyébként olvass gimnáziumi biológia tankönyvet kérdező:

[link]

Az egész könyv az öröklődésről, populációkról, evolúcióról és társulásokról szól.

ma 21:20
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha egy növény alá saját magvai hullanak, saját génjeivel kell versenyeznie. Ilyen esetben inkább együttműködés lenne indokolt, mint a rovarkolóniákban
ma 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!