Csak szerintem lesz brutális, ami ránk vár a jövőben?
Jelenlegi technológia mellett valóban, de merem feltételezni, hogy a technikai ismereteink nem áll ak meg 2024 végén, akkor szarban lennénk, de ugye a technológiai fejlettség függvénye is, hogy mennyi embert tudunk ellátni.
Én pl.: első lennék annak kipróbálásában, ami mondjuk egy vérből vett minta segítségével kidobna egy pirulát a gép amivel 12-24óráig ellennél élelem nélkül.
Amennyiben lesz ilyenünk, és olcsó lenne bele a cucc (tudom sokat kérek), de akkor nem lenne élelmezési probléma például.
"Ha nem engedjük be"
Sok millió embert, ha hirtelen megjelenik valahol, nagyon nehéz népirtás nélkül "nem beengedni". Vagy te simán leölnéd őket?
"A népesség drasztikus növekedését"
A mi népességünk jelenleg csökken. Ezt akarod még csökkenteni, vagy egy másik nép életébe akarsz erőszakkal beleszólni?
"Sok millió embert, ha hirtelen megjelenik valahol, nagyon nehéz népirtás nélkül "nem beengedni". Vagy te simán leölnéd őket?"
Az illegális határátlépőkre tűzparancsot adnak ki minden normális (tehát nem liberális) országban.
Ha 2 névről belépve lepontozol, akkor tuti igazad lesz.
Ha a helyzet olyan, hogy egy nép megindul a határ felé, akkor azt többnyire nem jókedvéből teszi, hanem mondjuk életveszélyben vannak.
Ilyenkor azt firtatni, hogy ez mennyire legális, hát... nem emberséges dolog. Ha tűzparancsot is adsz, az viszont egyértelmű tömeggyilkosság. Az minden kultúrában komoly bűncselekmény. Ha nálad nem, akkor veled van baj, és nem kicsi.
Ha egy FEGYVERTELEN csoport, ahol felerészben nők is vannak, és sok gyerek, megindul a határ felé, és közben semmi erőszakos dolgot nem csinál, azt te támadásnak tekinted?
Nézzük csak vissza a kérdést... "ami ránk vár a jövőben"
Tehát itt arról van szó, hogy a megszokott kis langyos életedben nem szeretnél kényelmetlenséget.
Ezért, ha kell, inkább haljon meg egy millió ember.
Nem vagy te egy kicsit önző? Hogy a tömeggyilkos hajlamról már ne is beszéljünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!